markise over dør

Markiser

Nyd din have fuldt ud med flotte markiser

Elsker du også at sidde ude i haven på en dejlig varm sommerdag? Der findes ikke meget, der er bedre, end en helt dag ude under åben himmel ? måske endda i godt selskab af familie og venner.

I løbet af en varm og solrig sommerdag er det dog nødvendigt at kunne krybe ind i skyggen i løbet af dagen. Heldigvis behøver hverken du eller din familie at gå indenfor, hvis bare du i stedet har god solafskærmning.

Markiser er den helt perfekte løsning til haven eller terrassen, når der er brug for skygge ? så kan du nemlig stadig nyde din have eller terrasse fuldt ud. Se lidt stemning her: KLIK

Hvad er markiser? og hvor kan de bruges?

En markise skærmer for solen. Det kan enten være på din terrasse, på din altan eller i haven, men du kan også få markiser, der skal monteres på dine vindueskarme.

Både derhjemme, i sommerhuset eller i kolonihaven kan det være både praktisk og behageligt at have solafskærmning klar. Både for at beskytte dig selv og din familie, men også for at undgå, at din bolig bliver varmet for meget op på en varm dag.

Solafskærmning er ikke mindst sundt og vigtigt for dig. Det er også en måde, hvorpå du sikrer dig, at du får mest muligt ud af din have ? så behøver du og familien nemlig ikke at gå indenfor, når I skal lidt i skyggen. I behøver heller ikke trække indenfor, når I skal spise, eller når det bliver køligere ud på aftenen.

Udnyt din bolig bedre med nye kvalitetsmarkiser

En markise er ikke kun praktisk, fordi den beskytter dig og din familie mod solen. Den er også god at have, fordi du får følelsen af, at dit hjem eller din bolig bliver meget større og bedre udnyttet. Det er samtidig både nemmere og mere hyggeligt at opholde sig udenfor.

Regner det en smule, eller er det blevet mere køligt hen under aftenen? Så sætter du dig bare under din markise. Har du en kvalitetsmarkise, vil du nemlig opleve, at der er godt med læ at få, så de lyse sommeraftener kan nydes endnu mere.

En markise er nem for dig at opbevare, når den ikke er i brug

Men hvad så, når det bliver koldere, og du ikke længere har brug for solafskærmning? Tager din markise så en masse opbevaringsplads? Nej, bare rolig.

Bestiller du kvalitetsmarkiser, vil du hurtigt erfare, at de fylder meget lidt, når de er rullet sammen op ad for eksempel husmuren. Du skal derfor ikke til at finde en masse opbevaringsplads, som du måske hidtil har været vant til, hvis du har haft nogle store fritstående parasoller.

Vi skræddersyer gerne en løsning til dig og din bolig

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du har brug for solafskærmning af høj kvalitet. Vi har masser af forskellige produkter, så du kan finde lige præcis den model, du allerbedst kan lide.

Hos Moogio står vi tilmed klar til at give dig en skræddersyet løsning ? og så er vores proces altid lige ud ad landevejen.

Din vej til nye markiser i 4 simple trin:

  • Vælg den solafskærmning, der passer til dig ? vi hjælper dig gerne herigennem hjemmesiden eller i en af vores fysiske forretninger.
  • Find de rigtige mål ? vi giver dig gerne en hånd med at måle op.
  • Bestil varen – og vi går i gang med produktionen.
  • Når bestillingen er klar, kommer vi som aftalt og monterer din nye markise hjemme hos dig.

Har du brug for et godt råd, inden du bestiller?

Det er fuldt forståeligt, hvis du har brug for et godt råd, inden du bestiller dine nye markiser. Men du er heldigvis landet det helt rigtige sted – for hos Moogio er gode råd ikke dyre.

Du kan finde vores fysiske forretninger rundt om i hele landet, hvor du kan se vores produkter og få råd og vejledning.

Vi kommer også gerne ud til dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig og din bolig. Du booker bare et møde her på vores hjemmeside ? så har du inden længe en skræddersyet løsning.

Vælg produktkategori

Egenskab

Terrassemarkiser