Aluminiumspersienner

Et slidstærkt og tidsbestandigt produkt, der vil være en flot indretningsdetalje i dit hjem

Design selv dine aluminiumspersienner

Gardiner, lameller og persienner spiller en aktiv rolle i boligindretningen, de er en del af selve indretningen, og er med til at fuldende et look med harmoni og god stil. Derfor er det ikke ligemeget, hvad du vælger at have hængende foran vinduerne. Hos Moogio finder du et stort udvalg af gardiner, afskærmninger, lameller og persienner – herunder de populære aluminiumspersienner, der er oplagte at vælge til baderum og vådrum, da de kan modstå fugt uden at blive grimme at se på. Aluminiumspersienner kan bruges i alle rum, og de er elegante at se på og super funktionelle.

Hos Moogio kan du selv designe dine fortrukne aluminiumspersienner, så de kommer til at matche dit rum med den rette farve og dimension, for på den måde at være unikke og helt personlige. Det er populært at vælge denne løsning, for så får du det lige, som du gerne vil have det.

Alsidige aluminiums persienner

Aluminiumspersienner er en super praktisk og smuk persienne, den er nem at rengøre og langtidsholdbar. Den passer optimalt i vådrum, hvor ordinære gardiner kommer til kort, i og med at de ikke kan tåle fugten, det kan en aluminiumspersienne til gengæld. Hos Moogio finder du et smukt udvalg af de populære aluminiumspersienner, og fælles for dem alle er, at der er tale om høj kvalitet og unikt design. Du kan vælge imellem ensartede farver eller unikke print, som fås i forskellige bredder og dimensioner.

Aluminiumspersienne der lyser rummet op

Aluminiumspersienner tager sig godt ud i alle boligens eller virksomhedens mange forskellige rum, og de kan designes på en måde så de enten springer i øjnene, eller de kan flugte fint med den resterende indretning uden at støje.

Den høje kvalitet og de smukke designs indgår i alle kollektioner, og du modtager god og professionel service og vejledning igennem hele købsprocessen. Vores dygtige personale står klar til at dele ud af deres faglige viden, og er en god støtte at benytte sig af, når du skal vælge det perfekte produkt, der matcher dine behov.

Afskærmning er en vigtig detalje i hjemmet og i virksomheden, og er en del af den samlede indretning. Derfor er det vigtigt, at vi tænker over, hvilket produkt vi vælger. Afskærmning tjener både en praktisk funktion og en designmæssig funktion, og får man ramt helt rigtigt, så løftes rummet til et højere niveau, både i forhold til anvendelse og udtryk.