Markise Markilux Format

Markise Markilux Format

Markilux Format er en stilfuld, moderne og fleksibel form for sidemarkise, hvor vindafskærmning eller privatlivet vægtes højt. Afskærmningen er baseret på aluminiumsrammer med en indsat markisedug. Der kan også indsættes et transparent panoramavindue, hvis man gerne vil bevare udsyn.

Markilux Format kommer i flere versioner, såsom en fast model, en model der kan skydes fra side til side – som et panelgardin eller skydelåger på et skab, eller som en lift version, hvor det kan køre op og ned. Med Markilux Format er kombinationsmulighederne mange, og stabilitet, holdbarhed og design er i højeste klasse. Kombinationen mellem en markise og en sidemarkise giver et unikt og særligt syn, samt en stærk funktionalitet.

 

Fås i forskellige størrelser og formater

Format kan pr. enhed dække op til 7,5 kvadratmeter. Skal der dækkes et større areal af, så er dette intet problem, da der kan tilføjes flere moduler koblet sammen. Udover den normale rektangulære eller kvadratiske formation, så er det også muligt at få Format Basic i en trekantet version. Format er en ideel og funktionel sidemarkiseløsning til mange markisesystemer som fx Markant, Pergola og mange andre modeller. Kan bruges bredt til både private og erhvervsgøremål: terrasser, altaner, carporte, haver og mange andre steder.

Format Basic

Markilux Format Basic er en fast model af sideafskærmning med tekstilkarakter. Modellen tilbyder en fast og stabil vindafskærmning, som placeres og monteres netop, hvor du ønsker afskærmning for vind eller privatliv. Ideel til terrasser, haver, restaurationer og som en integration i markisesystemer. Max størrelse 300 x 250 cm pr. enhed.

Format Slide

Markilux Format Slide er en sidemarkise, som ligner Basic modellen meget. Forskellen ligger i, at du med Slide-modellen kan skubbe solafskærmningen fra side til side, ligesom med et panelgardin. Max størrelse 600 x 250 cm pr. enhed.

Format Lift

Markilux Format Lift kan som navnet antyder løftes/hæves. Det smarte ved Lift-modellen er derfor, at man kan trække modellen op ad, hvilket gør at man kan variere højden på sin vindafskærmning efter behov. Dette er ideelt, da man herved kan justere højden afhængigt af om man ønsker mere eller mindre privatliv, udsyn eller afskærmning for vinden. Max størrelse 250 x 190 cm pr. enhed i udstrakt tilstand.

Bredt udvalg af farver

Markisedugen som er spændt ud mellem aluminiumsrammer i Format, kan fås i hundredvis af farver, så her er der for enhver smag. I Markilux Format kan man særligt, få et lækkert panoramavinduet isat i stedet for traditionelt stof. Med panoramavinduet gives et uhindret udsyn og en imødekommende atmosfære. Stellet som sidemarkisen sidder monteret i, findes i 7 forskellige standardfarver, men er også mulig at få i en ønsket special farve.

Vejrbestandig

Markilux Format er en højkvalitets sidemarkise, som er vindmodstandsdygtig helt op til stormstyrke, hvilket bevidner om kvaliteten og stabiliteten på Format. Den lange levetid, som denne model er kendt for, understreges ved at det er nemt at efterspænde og udskifte stofpanelet. Markilux’ klemmesystem sørger for, at den udspændte dug altid holdes spændt.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?