Garanti & kundeløfte

Det skal være trygt at købe solafskærmning hos Moogio.

Moogio tilbyder kun produkter af meget høj kvalitet, fra nøje udvalgte producenter. Og du kan altid komme ind i vores butikker, når du har brug for hjælp eller rådgivning. For at din solafskærmning bliver, som du ønsker, hjælper vi også med opmålinger og, hvis du ønsker det, professionel montering. Det giver dig ekstra tryghed. Når du køber solafskærmning hos os, giver vi også altid tre til fem års garanti på vores produkter og ti års garanti på visse dele. Men ved normal brug og korrekt installation holder vores produkter meget længere end garantiperioden. Velkommen til din Moogio butik, når du har brug for hjælp eller ønsker at se et produkt i aktion. Vi står altid klar til at hjælpe!

Garantiperioden

Garantiperioden gælder fra købsdatoen. For at vi hurtigt kan hjælpe med en garanti- eller reklamationssag, skal du medbringe din slutfaktura. Har du hyret Moogio til at opmåle og montere din solafskærmning, gælder garantien naturligvis også for arbejdet. Husk på, at måler du selv, er du som forbruger ansvarlig for både opmåling og montage. Derfor anbefaler vi altid, at vi udfører opmålingen.

Hvad betyder garantien?

Moogio-forhandleren er kun ansvarlig for fejl, der opstår under normal og korrekt håndtering af varen. Garantien dækker ikke skader forårsaget af uheld, forkert montering eller håndteringsfejl. Vejrrelaterede skader på udvendig solafskærmning og slidte stoffer er ikke dækket af vores garanti. Heller ikke hvis der var en forkert el-installation i forbindelse med motoriseringen af ​​vores solafskærmning. Alle Moogio-butikker samarbejder med lokale elektrikere, som vi anbefaler, at du tager hjælp af, når du installerer motoriseret solafskærmning.

Undgå vejrrelaterede skader med sol- og vindsensor

For at undgå vejrrelaterede skader anbefaler vi altid en sol- og vindsensor til udvendig solafskærmning. Husk også, at det om vinteren er særligt vigtigt at sørge for, at markiser og solsejl ikke udsættes for massive flænger, da dette ikke er dækket af garantien. For at få mere at vide om Moogios garantibetingelser, bedes du kontakte din nærmeste Moogio-butik.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?