Solafskærmning til kontorer og virksomheder

Har du overvejet at starte din egen virksomhed? Bliv en del af Moogio.

Bliv franchisetager hos moogio

Prøv at forestille dig at starte egen virksomhed i en branche, hvor hvert eneste hus, kontorbygning, hotel eller restaurant kan være en potentiel kunde. Forestil dig, hvor mange vinduer der er rundt omkring i byen, hvor du bor. Forestil dig, hvordan et varmere klima påvirker efterspørgslen på solafskærmning til alle typer bygninger.

Dette er Moogios marked. Vi sælger og leverer designede og skræddersyede løsninger inden for solafskærmning og vinduesindretning. Som du kan se, går det godt for os, og vi søger nu dig, som i tæt samarbejde med os, vil etablere og drive din egen Moogio-butik i Danmark eller Sverige.

At være ved Moogio er lidt som at være i en stor familie. Vi har alle sammen et godt samarbejde. Hverdagen er spændende og attraktiv.

Jacob Outzen

Indehaver

Hvordan er det at være franchisetager hos Moogio?

Almindelige spørgsmål og svar

Betaler jeg nogen indtrædelsesafgift for at blive franchisetager hos Moogio?

Ja. Indtrædelsesafgiften er en engangsafgift, som dels inkluderer retten til dit markedsområde, men også til al uddannelse, hjælp med at finde lokale, kampagneplanlægning og ”grand-opening” af din butik. I praksis kommer størstedelen af din indtrædelsesafgift tilbage til dig på den ene eller anden måde.

Er der mulighed for at tale med eksisterende franchisetagere?

Selvfølgelig. Kontakt os på 93831730 for referencer og kontaktoplysninger.

Får jeg hjælp til bogføring og administration?

Moogios supportkontor hjælper med at supportere dig i din løbende bogføring, regnskab, lønadministration, moms- og skatteindberetninger. Har du ikke allerede selv en revisor, så hjælper vi dig med at finde en pålidelig revisor, som kan hjælpe dig med alt det bogføringsmæssige.

Hvad indebærer franchising?

Franchising indebærer, at en selvstændig erhvervsdrivende lejer en anden virksomheds forretningskoncept og varemærke. Samarbejdet reguleres af en franchiseaftale, der tegnes af to, i forhold til ejerskab, uafhængige parter. Ved at anvende et indarbejdet forretningskoncept kan den selvstændige erhvervsdrivende opbygge en rentabel forretning både billigere og hurtigere end på traditionel vis. Derudover mindsker det den økonomiske risikotagning. Omkostningen er som regel dels en indtrædelsesafgift og dels en omsætningsbaseret franchise-/markedsføringsafgift.

I et franchisesystem fordeles opgaverne på en sådan måde, at alle involverede kan fokusere på det, de er bedst til. Franchisegiveren koncentrerer sig om de arbejdsopgaver, hvor kæden kan skabe økonomiske stordriftsfordele som samordning af indkøb, leverandørudvikling, produkt- og serviceudvikling, markedsføring, uddannelse osv. Franchisetageren fokuserer på sit lokale marked gennem salg, service, butikseksponering samt markedsføring og personaleledelse.

Hvor mange ansatte (eller partnere) har jeg brug for i virksomheden?

En etableret enhed i normal størrelse med en omsætning på ca. 7-10 mio. kr./år bemandes almindeligvis sådan, at ejeren arbejder med salg, administration, personaleledelse og montering. 1-2 ansatte sælgere arbejder både i butikken og ude hos kunden. En ansat montør komplementeres eventuelt med en indhyret montør/montører. Som ejer deltager du i og leder det daglige arbejde i butikken. Det personale, du ansætter, bør have en positiv indstilling til tingene og en veludviklet sans for service. Vi hjælper dig selvfølgelig med støtte og tips til, hvordan du bedst bemander og uddanner din organisation.

Hvordan adskiller Moogio sig fra andre aktører i branchen?

Potentialet for solafskærmningsprodukter og vinduesindretning på markedet er enormt. Set i et helhedsperspektiv må branchen anses for at have et relativt lavt penetrationsniveau. Den direkte konceptkonkurrence er lille lige nu. Der findes et stort antal mindre uafhængige forhandlere af produkter til solafskærmning. De fleste af dem har en eller anden form for egen produktion af mere enkle produkter. Moogio henvender sig til kvalitetsbevidste privatkunder og virksomheder, der prioriterer høj service og skræddersyede løsninger. Moogio har ingen egen produktion, men har derimod forhandlet sig frem til fordelagtige aftaler, som gør, at du som franchisetager kan indkøbe produkter og serviceydelser fra førende europæiske leverandører som Markilux, Luxaflex, Glatz og andre. Indkøbspriserne er på et niveau, som individuelle selvstændige firmaer aldrig kan nyde godt af.

Hvordan får jeg kunder?

Der findes mange velafprøvede markedsførings- og salgsmetoder til at skabe interesse bandt kvalitetsbevidste privatpersoner og virksomheder. Det kommer vi til at bruge meget tid på i løbet af din franchisetager-uddannelse. I takt med at din kundebase efterhånden vokser, kommer din absolut bedste markedsføring til at være gratis – nemlig referencer fra dine tilfredse kunder!

Hvordan finder jeg et passende butikslokale, og hvor stort skal det være?

En ny franchisetager starter normalt en ny butik eller overtager en eksisterende. Hvis man allerede driver en uafhængig butik i branchen, kan man søge om at slutte sig til Moogio-kæden. Alle Moogios butikker skal ligge på centrale steder, have en attraktiv forretningsplacering i forhold til lignende produkter som køkkener, byggemarked osv. Placeringen skal være let at finde og til at parkere ved. Dette sikrer en god kundegennemstrømning. Lokalerne plejer normalt af have et samlet areal på mellem 100 og 200 kvadratmeter, hvor hoveddelen af lokalet er selve showroomet. Derudover kræves visse kontor- og lagerarealer, som kan variere i størrelse. Vi hjælper dig med at finde et passende lokale med et passende huslejeniveau.

Hvordan kan jeg få mere at vide?

For yderligere information om vores franchisetilbud, ring til Søren Grønborg på 93831730 eller send e-mail til soren.gronborg@moogio.dk.

Skal mit franchiseselskab være et anpartsselskab, eller er det fint bare med et firma?

Dit franchiseselskab skal være et individuelt anpartsselskab, som kun driver virksomhed i overensstemmelse med Moogios koncept.

Snak med os, så fortæller vi dig mere.

Ring eller send en mail, hvis du vil vide mere om de muligheder, som Moogios franchisekoncept giver, og hvilke personer vi søger.

Søren Grønborg
Country Manager