Screenmarkiser

Visa mer

Stilrene screenmarkiser

Du er sikkert glad for din nuværende bolig. Det er grunden til, at du bliver boende. Hvis du for nylig har renoveret din bolig eller har bygget nyt, så siger det sig selv, at du ønsker, at din bolig skal fremstå indbydende og attraktiv. Derfor er du nu på udkig efter nogle stilrene screenmarkiser, der kan fungere som en slags udvendigt rullegardin. Det siger sig selv, at hvis din bolig har nogle store vinduespartier, så kan det være en god idé, at man investerer i nogle flotte screenmarkiser, der kan hjælpe dig til at opnå et flot udtryk, mens der skabes funktionalitet. Her på siden kan du finde vores eksklusive udvalg af screenmarkiser i flere størrelser, farver og designs. Det er bare et spørgsmål om at bestille det produkt, der bedst passer til dine behov.

En screenmarkise både blokerer for og holder på varmen

Vi er alle sammen glade for lysindfald. Det er derfor, at man i dag sørger for, at boliger har store vinduer og glaspartier. Men det kan også betyde, at man sommetider oplever et vist varmetab. En screen markise kan vise sig at være en rigtig god løsning. En screen markise sørger nemlig for, at varmen ikke så nemt siver ud gennem vinduerne. Når man tænker på de stigende energipriser, så kan det godt svare sig, at man bestiller en screenmarkise, der kan begrænse boligens varmetab. Men den primære grund til at bestille en screenmarkise er nok den fantastiske solafskærmning, markisen byder på. På solrige dage kan det være en kæmpe fordel, at man har en screenmarkise, der effektivt blokerer for sollys og varme. Det er især relevant, hvis man har nogle store vinduespartier. Da boligerne i dag har en bedre energiklasse, kan det nogle gange være svært at slippe af med den overskudsvarme, der stammer fra lysindfaldet. Med en screenmarkise kan man nemt sikre, at sollyset ikke forvandler boligen til en sauna.

Vindstabile screen markiser

Hvis man bor et sted, hvor der blæser meget, så er man nødt til at tage stilling til, screenmarkisens modstandsdygtighed i hård vind. Her på siden kan du bestille markiser, der har en høj vindklasse. Hvis du mener, at du har brug for en markise med en vindklasse 3, så kan du forvente en meget vindstabil markise, der kan klare hårde vindhastigheder. Det er takket være et system, der sørger for, at markisen forbliver stabil på trods af voldsom vind. Du er velkommen til at læse mere om det.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.