Vores Moogio-butikker

Hellerup

Moogio i Hellerup har været en del af Moogio, næsten siden starten i 2006. Butikken i Hellerup åbnede i 2008, hvor Lone Danielsen, der også driver butikken i dag startede butikken helt fra bunden. Lone er lokal forankret i Hellerup og kender markedet og kunderne særdeles godt. Lone er ekspert i både gardiner og markiser, hvilket hun gerne viser frem i butikken.

Kontaktoplysninger

Tranegårdsvej 27
2900 Hellerup

Åbningstider

Ons-tors-fre 13-17
Altid åbent første weekend hver måned!

Medarbejdere i Hellerup

Lone Danielsen

Indehaver
Tel: 40 28 79 98
lone-m.danielsen@moogio.dk

 

Butikkens kunde anmeldelser

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden