Vores Moogio-butikker

Haderslev

Moogio i Haderslev er et helt nyindrettet showroom, fra 2018, men ejeren er særdeles kendt i Haderslev fra denne branche. Claus Nissen driver butikken, hvor der også er egen systue, der sikre høj faglighed og enorm fleksibilitet og know how. Kig forbi butikken og find inspiration indenfor alt i gardiner, solafskærmning og ikke mindst markiser. Kontakt os gerne for uforpligtende hjemmebesøg, så finder vi den perfekte løsning til dig.

Kontaktoplysninger

Storegade 59-61
6100 Haderslev

Åbningstider

Mandag – torsdag 10-17
Fredag 10-12
Vi åbner gerne ekstra for dig ifølge aftale alle andre tidspunkter!

Medarbejdere i Haderslev

Claus Nissen

Indehaver
Tel: 42 43 07 38

 

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden