Vores Moogio-butikker

Haderslev

Moogio Haderslev drives fra vores store flotte showroom i Kolding, der ligger lige ud til motorvej E45. Her kan du kigge forbi og se alle gardiner og markiser, i levende live. Vi kører hver dag i Haderslev, dette har vi gjort de sidste mange år. Kontakt os gerne for uforpligtende hjemmebesøg, så finder vi den perfekte løsning til dig.

Kontaktinfo

Vejlevej 364
6000 Kolding
Tel: 71 75 26 60

Åbningstider

Ons-fre 11-17
Lør 10-14
Vi åbner gerne ekstra for dig ifølge aftale!

 

Medarbejdere i Haderslev

Lars Junker

Indehaver
Tel: 20 29 17 88

 

Location: Array ( [address] => Vejlevej 364, Kolding, Danmark [lat] => 55.52663949999999 [lng] => 9.465056000000004 )

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden