Twist rullegardiner Luxaflex

Twist rullegardiner Luxaflex

Er det en persienne eller er det et rullegardin. Det er egentlig et rullegardin med persiennens gode egenskaber kombineret med letheden og de gode egenskaber fra rullegardinet, genialt.

Måske er det striberne i Twist Rullegardin som understreger hjemmets indretning. Helt sikkert er det, at Twist Rullegardin forandrer følelsen og lysindfaldet i rummet. Kast dig ud i et overflødighedshorn af valgmuligheder med væv i forskellige farver og strukturer.

Luxaflex Twist giver dig med to lag væv en fantastisk og enkel måde at styre lys og privatliv. Justér let gardinet, og nyd de tætte og transparente striber, der glider ind forbi hinanden. Lad gardinet være åbent, halvt åbent eller helt lukket for at få præcis det lysindfald eller den afskærmning, du ønsker.

Tag kontrol over lysindfaldet

Twist gardinet skaber en fantastisk kontrol over lysindfald og privatliv, da de tværgående striber lader dig styre rummets stemning på en særlig unik måde.

Smuk og unik gardinløsning

Twist er smukt i alle vinduer – fra små vinduer til store panoramavinduer, hvor de giver et fantastisk udtryk samtidig med en uovertruffen lyskontrol.

Unikke designløsninger

Monteringsprofil med beslag i plast som hvid, sort eller grå er standard. Gardinet kan også fås med en dekorativ kassette som skjuler toppen af gardinet, hvilket fås i hvid sort eller aluminium. Man kan også vælge den unikke designmodel, som er et dekorativt design med designbeslag, sidetræk, kædehus, underliste og monteringsprofil i aluminium. Gardinet har en aluminiumsunderliste som fås i sort, hvid og anodiseret grå, hvor underlisten ligger løst mellem de to væv med særligt fine og synlige endeknopper.

Betjeningsmuligheder

Twist rullegardin kan fås med 3 forskellige betjeningsmuligheder:

Sidetræk: Endeløs kuglekæde i stål, hvid eller sort. Kæden fås i 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 og 350 cm. Leveres som standard med børnesikker kædestrammer.

Motor: 24V DC motor – flere muligheder for el-styring er muligt.

PowerView: Indbygget 18V motor, som kan styres med fjernbetjening eller app.

Et stort udvalg af flotte farver

Luxaflex Twist er muligt at få i flere forskellige farver, hvor du både finder smukke og rolige pastelfarver, flotte unikke mønstre, samt naturinspirerende designmønstre. Du kan vælge blandt en bred kollektion, da vævene fås i to forskellige stribebredder og med alt fra stribede, prikkede og bølgede former. Fås både som transparent eller tættere vævet, så det netop passer til din stil og dit hjem. Hvis en øget tryghed og sikkerhed i hjemmet betyder ekstra for dig, så fås stoffet Allegory FR i flere farver, som er flammesikkert.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle twist rullegardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af twist rullegardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?