Screenmarkise Markilux 776/876

Screenmarkise Markilux 776/876

Markilux 776/876 er en screenmarkise, som er unik af sin slags, da den kan laves i meget store størrelser. Screenmarkisen er udstyret med et særligt spændingssystem, således stoffet altid holdes stramt, på trods af markisens størrelse.

Markilux 776/876 fås også med tracfix-system, hvilket betyder at markisen er ekstra stabil, fx i hård vind. Markisen er den perfekte solbeskyttelse, som samtidig værner om dit privatliv.

 

Stor, Større, Large!

Markilux 776/876 er en Large Screen, og kan bruges på vinduesarealer op til 24 kvadratmeter. Dette er muligt takket være dens geniale spændingssystem og robuste konstruktion. Markisen er derfor særlig funktionel for større vinduespartier.

Fantastisk varme- og solafskærmning

Denne vertikale kassettemarkise er en topmodel når det kommer til afskærmning mod sol, varme og nysgerrige blikke. Kassetten fås som model 776 (firkantet kassette og model 876 (rund kassette), hvilket gør at screenmarkisen passer ind i alle hjem designmæssigt.

Et stort udvalg af flotte farver

Til din screenmarkise kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og transparentheder til din screendug. Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Betjening

Markilux 776/876 fås som standard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din screenmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned.

Modstandsdygtig i friske vinde

Markilux 776/876 er yderst vindstabil og stærk screen, som klare vindmodstande helt op til klasse 2 og 3 (afhængigt af størrelsen). Den kan derfor håndtere vindhastigheder til op mellem 8 og 13,8 meter i sekundet.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?