Screenmarkise Markilux 620/625

Screenmarkise Markilux 620/625

Markilux 620/625 er en slank og kompakt screenmarkise, som er yderst stabil, selv under blæsende forhold, takket være dens smarte trackfix-sidestyrsystem. Screenstoffet på 620/625 går helt ind i sidestyret, så der ikke fremkommer lysspalter. Inde i sidestyret er stoffet låst fast, så det styres og holdes på plads ved hjælp af trackfix-systemet i sidestyret.

Størrelse

Markilux 620/625 kan benyttes på vinduespartier med et areal helt op henholdsvis 12 og 22 kvadratmeter. Forskellen ligger i, at 625 er en kende mere kompakt i designet, hvorfor denne model kan håndtere større screenduge. Disse screens er derfor hver især ideelle til, hver deres størrelse af vinduesarealer. Designmæssigt er Markilux 620/625 en fryd for øjet, og passer med deres enkelthed og rene linjer i kassetten, perfekt ind i den skandinaviske designstil.

Funktionalitet

En screenmarkise fungerer som et stærkt udvendigt rullegardin, der hjælper med både at beskytte for blænding af solen, holde på varmen om vinteren, samt give en kølende effekt om sommeren. Screenmarkiser er derfor ideel til at skabe det perfekte indeklima, uanset vejret.

Enestående farveudvalg

Til din Markilux 620/625 kan du vælge mellem et stort udvalg af flotte farver og transparentheder til din screendug.
Du vælger også blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til dit ønske og dine omgivelser.

Modstandsdygtig i hård vind

Markilux 620/625 er den mest vindstabile screen af alle, som tåler vindmodstande helt op til klasse 3. Den kan derfor håndtere hårde vindhastigheder til op mellem 10,8 og 13,8 meter i sekundet.

Betjening

Markilux 620/625 fås som sdtandard med motorstyring, således du nemt og enkelt styrer din screenmarkise via blot en fjernbetjening for at køre dem op og ned.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?