Röd-randig helkassettmarkis utfälld över veranda

Markise Markilux 990

Markise Markilux 990

Markilux 990 er den ideelle markise til terrassen eller altanen: Lille og kompakt er den perfekt til at blive monteret på væg eller i loft. Takket være den U-formede forbom, som skjuler mekanik og dug i indkørt tilstand, er markisens størrelse og vægt reduceret til et minimum. Markilux 990 kommer med mange valgmuligheder. Den fås med kæde eller som tilvalg med Bionic-sene, et utal af forskellige duge og med intelligent specialudstyr. Kun solen leveres ikke sammen med denne model. Markisen egner sig også perfekt til montage på spærbeslag.

En rigtig stor markise.
I en lille indpakning.

MX-990 er en stor helkassette-markise. Med sin maksimale bredde på fem meter og udfald på tre meter passer den derfor til de fleste terrasser og altaner. Samtidig gør dens innovative kassette ingen forstyrrelse i udtrykket på din facade. Svaret ligger i dens unikke konstruktion, der satte en ny standard for moderne komplette kassettemarkiser da den ankom til markedet.

12,5 cm lille. 15 kvadratmeter stor.

Mange gange tager markisekassetten meget plads. Især ved helt lukkede kassettemarkiser, hvor markisen skal være helt skjult i lukket position. Men det gælder ikke for MX-990. På grund af det geniale design – med de traditionelle foldearme og buet front -fylder MX-990-kassetten kun 12,5 cm i højden. På trods af dette kan markisen dække op til 15 kvadratmeter.

Innovative komponenter

Kvalitet, i hver detalje.

MX-990 er en markise af høj kvalitet, hvor hver komponent bidrager. Hele konstruktionen, inklusive foldearme og front, er lavet af aluminium. Foldearmene er også udstyret med en stærk fjeder, der er forbundet med – ikke kun en – men to rustfri stålkæder.

Fuldendt styrke og stilrent design, med bionic tendon.

For at bringe din MX-990 til et andet niveau kan du også bestille den med de valgfri “bionic tendon”. Så udskiftes stålkæderne i armleddene med et ekstremt holdbart kompositmateriale. En detalje, der forbedrer både udseende og holdbarhed. Markiser med bionic tendon får også en tyve års garanti på armene i stedet for standard fem år.

Et uovertruffen farveudvalg.

Dugene til MX-990 findes i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Vælg mellem 7 standard stelfarver, men du kan også altid, mod et mindre tillæg, vælge præcis den RAL-farve du ønsker. Blandt de 7 standard stelfarver er den selvrensende antracit lakering – bestselleren, der er med til at understrege den elegante markise.

Vindstabil og stærk, uanset hvor den monteres.

På trods af MX-990’s slanke dimensioner og kompakte kassette er den lige så vindstærk som vores andre terrassemarkiser. Ligesom vores andre markiser lever MX-990 op til vindmodstandsklasse 2. Dette betyder, at den i udkørt position kan håndtere vindhastigheder på mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Monter to eller flere på store terrasser.

Moderne huse har ofte store terrasser og vinduer. Derefter er der også brug for en moderne og funktionel solafskærmning, ofte langs hele væggen. Med flere markiser monteret ved siden af hinanden får du en elegant og skræddersyet solafskærmning.

Øg komforten med automatisering og fjernbetjening.

For ekstra komfort kan du nemt køre med markisen med fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Du kan også tilslutte en sol- og vindsensor eller rystesensor for at automatisere markisen og undgå skader.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?