Silhouette rullegardiner Luxaflex

Silhouette rullegardiner Luxaflex

Silhouette forener rullegardinets lethed og persiennes funktionalitet i en nyskabende løsning, der skaber det smukkeste lysindfald i dit hjem. To transparente væv filtrerer lyset og bløder det op, inden det lukkes ind i rummet. Og det bedste af det hele er, at Silhouette ikke alene vil klæde dine vinduer. Det skærmer også for op mod 63% af solens UV-stråler, så dine møbler og gulve ikke falmer i solen. Gardinet er meget alsidigt og fås i forskellige lamelbredder og med forskellige betjeningsmuligheder.

Stemningsfuldt og effektiv afskærmning

Silhouette gardinerne begrænser indsynet effektivt i dagtimerne, mens du stadig kan se ud. Om aftenen, når lamellerne er helt lukkede, kan du nyde privatlivets fred helt uforstyrret. Lamellerne vinkles nemt og lukker helt af fra omverdenen, når du ønsker det.

Kan reducere varmeindtrængningen

Gardinet kan reducere den udefra kommende varme i rummet med op til 25% takket være det særlige screenvæv, der afbøjer og dæmper solens stråler særligt effektivt. Når lamellerne er lukkede, giver de op til 99% UV-beskyttelse.

Unik lysfiltrering

Måden hvorpå gardinet filtrerer lysindfaldet, er særlig unikt for Silhouette®. Gennem de transparente lag filtreres lyset og gøres blødt og behageligt. Ved at vinkle de smukke stoflameller, kan du justere lysets indfald samt lukke helt af for indsyn.

Et stort udvalg af elegante farver

Silhouette gardiner fås i et stort udvalg af smukke væv i sofistikerede og moderigtige farver. Hvert enkelt væv er af en helt unik kvalitet – og du finder helt nye designs med silkelook og raffinerede teksturer. Gardinets farveudvalg udstråler elegance og er alle designet til at skabe et fint filtreret lyset.

Elegance og design

 • Silhouette fås i mange forskellige tekstiler og strukturer, og består af 100% polyester.
 • Vævene er behandlet med et smudsafvisende lag.
 • Lamelbredde: 50 eller 75 mm.
 • Kassette og underliste fås hvid, beige, sort eller aluminium.

Betjeningsløsninger

Vælg mellem forskellige betjeningsmuligheder, som passer netop dig.

Sidetræk, snor: Snor fås i hvid, beige eller grå farve, som følger skinnefarven. Endeløs snor leveres i 45, 60, 75, 90, 105, 120, 150 og 180 cm. Betjening placeres i højre eller venstre side.

LiteRise®: Træk/skub/vinkel gardinet med det transparente greb i underlisten, og placer gardinet præcis lige hvor du ønsker det – 2stk. hvis over 120 cm.

SmartCord®: Udtrækkelig betjeningssnor, som altid forbliver kort. Placeres i højre eller venstre side. Farven på snoren følger skinnefarven.

Motor: 24V DC er en el-drevet motor, som du kan vælge flere styringer til.

PowerView®: Indbygget 18V motor (placeret i højre side), som kan styres ved hjælp af fjernbetjening eller app.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle Silhouette gardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af Silhouette gardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?