Terrassemarkiser

Den perfekte solafskærmning til en komplet terrasse og have

Her finder du din næste terrassemarkise

Du skal både overveje størrelse, vindklasse, materiale og farve på dugen, som skal benyttes til markisen. Derudover skal du overveje om den skal have støtteben, som en Pergola. Det er også vigtigt at tage stilling til om det skal være en åben markise, semi-lukket kassette eller en helt lukket kassette.

En af de første beslutninger omkring din terrassemarkise, er at du vælger den rigtige størrelse på markisen. Skal pladsen under markisen være som en hyggekrog, hvor der er plads til et cafébord og en behagelig stol, eller skal markisen være ren solafskærmning, så behøver udfaldet ikke at være så stort.

Vi har stor erfaring i dette og giver gerne gode råd og vejleder til den rigtige beslutning i vore butikker eller hjemme hos dig. Vi har 5 års garanti på alle vore kvalitets terrassemarkiser.

Se inspiration

– Et rullegardin i forbommen på din markise, skaber et unikt uderum. Når solen står lavt på himlen, giver det perfekt beskyttelse og det holder kolde vinde væk fra terrassen. Et komplet uderum med en markise, husk også lys og terrassevarmer.

Oliver Petersen, Moogio Horsens

Terrassemarkiser til solrige dage og varme efterårsaftener

Hos Moogio er vi eksperter i løsninger til udendørs afskærmning. Vi har hjulpet en lang række kunder, som både tæller privatpersoner og erhvervsdrivende, med løsninger på afskærmning, og vi er det helt rigtige sted at søge efter terrassemarkiser. Udvalget er nemlig stort, og kvaliteten er i top på de markiser til terrasser, som findes i vores store og varierede udvalg. Markiser som både anvendes af de personer, som søger afskærmning for sol og regn på terrassen, i sommerhuset og af caféejeren, som er i gang med at skabe de perfekte rammer for et hyggeligt areal til udeservering.

Anvendelsesmulighederne er mange, og det samme gælder for udvalget af markiser. Terrassemarkiser kommer nemlig i mange forskellige kvaliteter, designs og størrelser, og det er vigtigt, at du tænker over dit behov, inden du investerer i en terrassemarkise.

Vi har løsningen på en terrassemarkise

Moogio har nemlig arbejdet med solafskærmning i mere end 60 år, og de mange års erfaring har givet os en markedsledende rolle på markedet for udendørs afskærmning.

Vores mange års erfaring finder anvendelse i vores daglige arbejde, hvor vi deler ud af vores ekspertise til vores brede kundegruppe. Vi kan derfor være med i den rådgivende proces, og vi er hurtige til at aflæse vores kunders behov.

Vi skræddersyer løsninger, så du får en løsning, som passer til lige netop dit behov. Vi kommer gerne ud og besøger dig, så vi sammen kan gennemgå dit behov og finde en løsning, som dækker det til fuld tilfredshed.

Som nordens førende franchisekæde indenfor solafskærmning og vinduesdekoration, er vores forhandlere at finde over hele landet. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde en løsning, som dækker dit behov for solafskærmning.

Mange muligheder for markise terrasse

Der er mange muligheder, når man er på udkig efter en terrassemarkise. Det betyder også, at der en del faktorer, som du bør overveje, når du vil investere i en terrassemarkise. Du skal tænke over størrelse, vindklasse, farve, design og en lang række andre faktorer, som også er værd at have med i overvejelserne. Du kan eksempelvis vælge mellem helkassettemarkiser, halvkassettemarkiser, åbne markiser, sidemarkiser, fritstående markiser eller måske en pergola markise. Udvalget er stort, og det kan være svært at vælge. Hver model har sine fordele og ulemper, og der er en lang række faktorer, som spiller ind på, hvilken markise, som er den rigtige for den enkelte.

Igennem Moogios lange levetid har vi været igennem tusindvis af løsninger med terrassemarkiser, og vi kan derfor også hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Vi skræddersyer løsningen, så den passer til dine ønsker indenfor både funktion og design, og vi sørger altid for at dine ønsker er første prioritet. Vores kompetente og venlige medarbejdere aflægger gerne et besøg, så du kan få et personligt tilbud på den løsning, som dækker dit behov.

Vi dækker hele landet, og du er altid velkommen hos en af vores mange forhandlere, hvor du kan høre mere om vores mange produkter og se vores unikke udvalg demonstreret. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få tilbud på terrassemarkise

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde en løsning på jeres behov for terrassemarkiser. Vi har løsninger for de fleste, og har både hjulpet private og erhvervsdrivende med holdbare og tilfredsstillende løsninger på udendørs afskærmning og vinduesdekoration, og er i dag nordens førende franchisekæde i denne branche.

Vi har noget, som passer til de flestes budget, og skræddersyer løsningen, så den passer til lige netop dine ønsker og behov.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde et tidspunkt for udarbejdelsen af et uforpligtende tilbud.