Screenmarkiser Luxaflex

Screenmarkiser Luxaflex

Vidste du, at op mod 90% af solens varme blokeres og holdes ude med udvendige screenmarkiser. Samtidig med, at du kan holde varmen ude, kan du se gennem screenstoffet, men udefrakommende kan ikke se ind i løbet af dagen, hvor solen står på.

NETOP NU: Til 30/6 har vores butikker rigtig fordelagtige priser på screenmarkiser fra Luxaflex. Så velkommen ind for at se, hvordan de ser ud, og hvordan de ville passe i dit hjem.

En anden fordel er dets flotte og strømlinede design, der gør, at produktet fylder minimalt i vinduet, men alligevel bidrager med stor effektivitet. Screenmarkiser monteres enten lige uden for vinduesrammen eller i en niche. Stoffet løber fra top til bund, som ved et traditionelt rullegardin.

 

Vælg en screenmarkise fra Luxaflex

Med screenmarkiser fra Luxaflex sikrer du, at din bolig holder en behagelig temperatur selv på de varmeste dage gennem året. Med de unikke duge, som bruges ved udvendige screenmarkiser fra Luxaflex, skabes der optimal filtrering af både varme og lys, hvilket forhindrer blænding i TV og computerskærme. Fordelen er, at du kan kigge ud, men forbipasserende kan ikke kigge ind, mens dagslyset står på.

En mode, der er kommet for at blive

Tidligere var udvendige screenmarkiser noget man ofte kun så ifm. kontorbygninger og offentlige bygninger såsom skoler, rådhuse etc. Over de seneste år er markedet for udvendig solafskærmning vokset og omfatter i høj grad nu også private boliger. Luxaflex udvendige screens fås i 3 unikke modeller; i forskellige former og kassettestørrelser.

 

Luxaflex Beaufort ZIP

Beaufort ZIP er den mest eksklusive model fra Luxaflex, der fås til store vinduer helt op til 17 kvm, og som med sit innovative system tåler kraftige vindbelastninger. Med lynlåssystemet forbliver screenstoffet sikkert i sidestyret, selvom det blæser kraftigt udenfor. Modellen fås med kvadratisk kassette.

Luxaflex ProScreen ZIP

ProScreen ZIP er en universalmodel, der passer til både små og store vinduer op til 9 kvm. Modellen har ligesom storebroren, Beaufort ZIP, et lynlåssystem, der sikrer at screenstoffet forbliver på sin plads, selvom det blæser. Modellen fås både med kvadratisk og faset kassette.

Luxaflex ProScreen

ProScreen er baseret på samme princip som ProScreen ZIP bortset fra, at dennes system ikke har lynlåssystem. ProScreen er derfor mere velegnet til mindre vinduer, som ikke er stærkt udsat for vind. Modellen fås både med kvadratisk og faset kassette.

Et stort udvalg af flotte farver

Kollektionen indeholder omtrent 30 væv i forskellige farver. Selve stellet kan fås i fire standardfarver; hvid, aluminium, antracit og sort. Hvis en anden RAL-farve ønskes, kan dette til enhver tid vælges mod et tillæg.

En skræddersyet løsning til dine behov

Luxaflex udvendige screenmarkiser er rustfri, af høj kvalitet og passer til mange forskellige vinduesformer- og størrelser. Ligesom alle andre produkter, vi tilbyder hos Moogio, er disse screens skræddersyet til netop dine vinduer, samt de farver og væv, som du ønsker.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?