Mørklæggende rullegardiner

Mørklæggende rullegardiner

Mørklæggende rullegardiner er et klassisk valg til soveværelser, børneværelser og andre rum, hvor du ønsker at lukke af for sollys. Vælger du et tæt væv som er mørklæggende eller næsten mørklæggende, så kan forbipasserende ikke se igennem vævet. Prioriterer du privatlivet frem for udsigten, så er et tæt- eller mørklægningsvæv et oplagt valg. Tætte væv, som mørklægning, er også et rigtig godt valg til rum, hvor der er tv- og computerskærme. Hos Moogio udbyder vi både Luxaflex og vores eget mærke Moogioline som mørklæggende rullegardiner.

Totalt mørklagt

Få total mørklægning med rullegardiner, da disse kan fås med sidelister og kassette. Herved kan du skabes de bedste rammer for, at der bliver totalt mørklagt, således ingen lysstriber kan slippe forbi siderne på gardinet. Dette er særligt unik for rullegardiner, hvorfor denne gardintype er det bedste gardin, hvis du ønsker totalt mørke.

God nattesøvn bidrager til et godt liv.

Mørklægningsgardiner er oftest en afgørende del af selve indretningen i soveværelset. Gardinet er fantastisk til at lukke af for en forstyrrende aften- og morgensol, som kan være med til at ødelægge den vigtige nattesøvn.

Materiale og farver

Mørklægningsstof er almindeligt rullegardinslærred, men med en fin gummibelagt bagside, som sikrer, der intet lys slipper igennem gardinvævet. Enkelte rullegardinsstoffer er så tætte i vævningen, at de uden mørklægningsbelægning allerede er 100% lystætte. Gummibelægningen på bagsiden er oftest hvid, men i nogle tilfælde kan den være farvet eller sølv. Selve rullegardinet kan derimod fås i utallige farver, således der er noget til enhver smag og indretningsstil.

Hvordan er pris og levering?

Alle solfilmsrullegardiner fra Moogio er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber solfilmsrullegardiner.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?