Markisestof

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Se vores store udvalg af markisestof

  Hos Moogio er vi eksperter i udendørs afskærmning, hvor vi igennem årene, har skræddersyet en lang række løsninger for både private og erhvervsdrivende. Dette har givet os en stor erfaring, som vi hver dag anvender i vores daglige arbejde, når vi rådgiver kunder og giver dem en løsning på afskærmning, som de kan være tilfredse med i årevis.

  Udover at tilbyde et stort udvalg af markiser og andre løsninger til udendørs afskærmning, så er vi også leveringsdygtige i nyt stof til markiser, hvis den gamle dug er blevet slidt af årenes brug, bleget af solen, eller hvis du ønsker et nyt design på stoffet til dine markiser. Der kan være mange grunde til, at man ønsker at udskifte sin dug, og denne udskiftning foregår hos os både nemt og hurtigt. Det er typisk væsentligt billigere at udskifte en dug end at investere i en ny markise, så kontakt os i dag, så vi sammen kan aftale et tidspunkt for udskiftning af dugen på din markise.

   

  Markise stof i god kvalitet

  Hos Moogio går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores løsninger, og dette kan ses og mærkes på vores markisestoffer.

  Alle vores duge er ØKO-tex standard 100 godkendte, hvilket er din garanti for at stofferne ikke indeholder skadelige kemiske stoffer. Selv uden brug af skadelig kemi får du en løsning, som er smudsafvisende og solbeskyttende med en faktor UPF 50+.

  Udover høj kvalitet er vores produkter også kendetegnet ved det flotte design, og vi har helt sikkert også modeller på lager, som falder i din smag. Og ellers er vi altid åbne for forslag af specialordre.

   

  Kontakt os for stof til markise

  Kontakt os i dag og hør mere om det fantastiske markisestof, som kendetegner Moogio. Du findes vores forhandlere landet over, og vi kommer også gerne på besøg.