Markisestof

Alle Moogios-stoffer garanterer effektiv solafskærmning

Se vores store udvalg af markisestof

Tekniske egenskaber markisedug

Hos Moogio er vi eksperter i udendørs afskærmning, hvor vi igennem årene, har skræddersyet en lang række løsninger for både private og erhvervsdrivende. Dette har givet os en stor erfaring, som vi hver dag anvender i vores daglige arbejde, når vi rådgiver kunder og giver dem en løsning på afskærmning, som de kan være tilfredse med i årevis.

Udover at tilbyde et stort udvalg af markiser og andre løsninger til udendørs afskærmning, så er vi også leveringsdygtige i nyt stof til markiser, hvis den gamle dug er blevet slidt af årenes brug, bleget af solen, eller hvis du ønsker et nyt design på stoffet til dine markiser. Der kan være mange grunde til, at man ønsker at udskifte sin dug, og denne udskiftning foregår hos os både nemt og hurtigt. Det er typisk væsentligt billigere at udskifte en dug end at investere i en ny markise, så kontakt os i dag, så vi sammen kan aftale et tidspunkt for udskiftning af dugen på din markise.

Markise stof i god kvalitet

Hos Moogio går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores løsninger, og dette kan ses og mærkes på vores markisestoffer.

Udover høj kvalitet er vores produkter også kendetegnet ved det flotte design, og vi har helt sikkert også modeller på lager, som falder i din smag. Og ellers er vi altid åbne for forslag af specialordre.

Samtlige af vore markiseduge er ØKO-tex standard-100 godkente. Alle er smudsafvisende og har en beskyttelses effekt på UPF 50+. UV beskyttelsen i henhold til standard EN 13758-1. Lysægtheden på markisedugene ligger mellem 7 og 8 på DIN skalaen, fås ikke højere. Alle duge kan syes eller svejses sammen, standard er svejsning.

Kontakt os for stof til markise

Kontakt os i dag og hør mere om det fantastiske markisestof, som kendetegner Moogio. Du findes vores forhandlere landet over, og vi kommer også gerne på besøg

– En markisedug holder i mange år. Vores duge er af den højeste kvalitet og så er der meget mere end 150 farver og mønstre at vælge imellem. Vores duge til screen er helt unikke og gennemsigtigheden helt perfekt til at holde varmen ude men samtidig bevare udsigten.

Lisa Cummings, Moogio Aarhus