Er din arbejdsplads sol- og klimasikret?

Visa mer

Hotel og restaurant

I sæsonen for udendørsservering vil gæsterne gerne kunne sidde udenfor, både når solen skinner, eller når regnen falder. Med fleksible markiseløsninger stiller du din udendørs siddeplads til rådighed for alle vejrforhold. Vi har flere smarte produkter, der passer perfekt til din virksomhed, for eksempel en pergola, der giver fornemmelsen af en udestue, og hvor markisedugen let rulles ind eller ud alt efter vejret. Syncra er også et populært valg til hoteller og restauranter, da den monteres fritstående og ikke behøver at monteres på en væg. Vi anbefaler altid en varmer til vores markiser, hvilket giver gæsterne mulighed for at sidde ude til langt ud på aften og natten. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af vindues- og terrassemarkiser samt stilrene gardinløsninger for en tiltalende indretningsfølelse. Læs mere om markiseløsninger til udendørsservering, cafeer og restauranter.

Kontor og lokaler

På kontorer og arbejdspladser, hvor der arbejdes meget foran computeren, er det vigtigt med solafskærmning, der bidrager til et behageligt arbejdsmiljø. Moogio har smart solafskærmning, der er særligt velegnet til arbejdspladser, for eksempel solfilmsrullegardiner, der fjerner blænding fra computerskærme, samtidig med at udsynet bevares. Har du et åbent kontorlandskab, fungerer panelgardiner eller lamelgardiner som effektive rumdelere, og også gardiner i tungere tekstiler skaber lyddæmpning og øger komforten.

Ejendomme

Hos Moogio finder du alverdens solafskærmningsløsninger til dine ejendomme, eksteriørprodukter i form af markiser af forskellig art men også en lang række interiørprodukter såsom gardiner, lameller, persienner og rullegardiner. Solafskærmning er et produkt, der giver stor merværdi og som er meget værdsat af lejere/boligkøbere, og vi anbefaler altid, at der indgår passende solafskærmning i et byggeprojekt allerede fra planlægningsfasen.

Skræddersyet solafskærmning til din virksomhed

Udfordringen og opgaven ligger i at finde det, der passer til netop din virksomhed. Vi skræddersyer en totalløsning, der tager højde for forhold og begrænsninger samt ønsker. Måske handler det om at indrette det repræsentative bestyrelseslokale eller auditoriet med høje krav til det audiovisuelle udstyr. Måske leder du efter mørklægning til et konferencelokale eller solafskærmning til et åbent kontorlandskab? Eller måske har du som mål at gøre lokalerne mere energieffektive og sænke dine energiomkostninger? Inden vi udvikler en solafskærmningsløsning til netop din virksomhed, hjælper vi dig med at specificere dine, dine kollegaers og dine kunders behov. Du er velkommen til at kontakte os, så fortæller vi mere!

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.