Panelgardiner

Stilfulde panelgardiner til vinduespartier

Vores fine panelgardiner kommer fra kvalitetsleverandøren Luxaflex

Større vinduespartier er svære at købe solafskærmning til. Hvordan får du en flot løsning, uden at det bliver for tungt eller for mørkt? Det gør du med vores klassiske panelgardiner. Denne løsning er både smuk og effektiv. Det er et fleksibelt valg, der er let at justere på i hverdagen. Panelgardinerne kører på en smart skinne, som gør det nemt at trække dem til siderne. Du styrer selv, hvordan lyset lukkes ude eller ind i dit rum. Vælg panelgardinerne i ens mønster, i forskellige farver, i transparent stof eller i meget lystæt tekstil. Mulighederne er mange. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til produktet.

Klassisk panel gardin som fleksibel løsning

Panelgardinet er den mest oplagte afskærmning til dit store vinduesparti – om det er på kontoret, i det store køkken, i sommerhusets opholdsrum eller et helt fjerde sted. Du får stor fleksibilitet i hverdagen og undgår at gemme hele udsigten væk med store og tunge gardiner eller kedelige persienner. Du kan skabe et flot udtryk og skærme af for sol og nysgerrige blikke på smart vis.

Det er nemt at montere panelgardinerne, der er fastgjort med velcrostrop i toppen. Det betyder også, at du let kan tage dem ned, hvis der er behov for at rengøre dem. Eller hvis du til et event eller i en kortere periode ønsker, at afskærmningen ikke skal være der. Det er helt op til dig.

Vælg elegant panelgardin til boligen

Moderne boliger opføres ofte med store og flotte vinduespartier. For mange er det svært at finde en god solafskærmningsløsning til disse. Store, tunge gardiner gør rummet mørkt og passer måske heller ikke ind i den moderne stil. Ligesom persienner kan være ret kedelige at se på og ofte heller ikke er nemme at købe ind til et større vinduesparti. Med vores klassiske Luxaflex panelgardiner får du en nem og bekvemmelig løsning. Du kan tilmed skabe liv og bringe flotte farver og mønstre ind i dit rum.

Panel gardiner er den smarte løsning til kontoret

Kontoret skal holdes moderne, stilrent og være rart at opholde sig i. Det sikrer du med panelgardiner, der er fleksibel solafskærmning. Denne løsning gør det nemt at justere på, hvordan der skal afskærmes for solen. Ligesom den gør det let at lukke af for nysgerrige blikke udefra. Med et væld af farver, teksturer og mønstre kan du tilføre et flot udtryk til kontoret. Du kan også benytte panelgardiner rumdeler til opdeling af kontormiljøet.

– Oftest er det pænest at have flere paneler på hver side af vinduet, jeg anbefaler altid mindst to. Men i store vinduer kan det anbefales at have endnu flere – det giver mest fleksibilitet når der skal skærmes af for solen eller lyset, så er de nemme at betjene.

Linda Engström, Moogio Silkeborg