Elektrisk styring

Styr dine markiser og gardiner med den nyeste teknik

Elektriske gardiner i stilfulde designs

Træt af at rulle gardinerne for om aften og trække dem fra om morgenen? Du kender det sikker godt. Du har lige sat dig til rette i sofaen. Men du har glemt at dreje lamellerne på dit gardin eller trække plisségardinet ned. Med elektrisk styring på gardinet er det et problem, du aldrig har igen. Endnu bedre bliver det, når du finder ud af, at du kan forbinde dine elgardiner til din homestyring, Tahoma. Nu behøver du ikke engang være på matriklen for at styre gardinerne. Rul dem ned, mens du sidder i bilen eller er oppe i sommerhuset. Du behøver ikke bekymre dig om nysgerrige blikke, når du er væk fra dit hjem og ikke har husket at rulle for.

Moogio elektrisk solafskærmning fås i et væld af varianter. Alle er de stilfulde i udtrykket, fremstillet i holdbare materialer og funktionelle designs. Du kan få dig et smukt plisségardin eller smarte lamelgardiner, der kører på el og fjernbetjenes enten via din mobil, iPad eller computer. Mere simpelt og let tilgængeligt bliver det ikke. Vælg selv gardintype, materiale, farve og mål på gardinet og tilvælg den elektriske styring.

– At motoriserer dine gardiner er meget smart. Med fjernbetjening kører du nemt gardinerne op eller ned. Mange motorer kan oveni købet programmeres ud fra døgnrytmer, så gardinerne eksempelvis selv kører op om morgenen, når du står ud af sengen.

Emil Petersen, Moogio Horsens

Vælg vores elektriske rullegardiner i høj kvalitet

Kvaliteten skal være i top, når du køber elektriske gardiner. Skal de hænge i hele huset eller blot i stue eller soveværelse? Uanset om du skal bruge to eller ti elgardiner, skal du vælge dem med omhu. Hos Moogio får du kvalitet hele vejen rundt. Det vil sige, at både gardin og selve styringen lever op til selv de højeste krav. Du får et kvalitetsgardin i holdbare og eksklusive materialer. Du får også et brugervenligt og praktisk rullegardin, der er nemt at styre – med fjernbetjening eller via en app.

Flotte teksturer, smukke farver, fine mønstre – vores elektriske gardiner byder på lige så mange skønne valgmuligheder, som hvis du valgte et gardin uden el. Man kan sige, det er et tilvalg, hvor du udstyrer dit favoritgardin med en endnu bedre feature.

3 gode grunde til at købe et elgardin

Skal du have nye gardiner? Er du lige flyttet i noget nyt? Hvis du går med overvejelserne om at få elektriske rullegardiner eller persienner, er det nu, du skal følge godt med. Lige her får du de vigtigste fordele ved at vælge et elektrisk gardin.

1. Du gør hverdagen nemmere

Det er bare lettere at trykke på en fjernbetjening og med få tryk rulle alle husets gardiner ned. Det kræver tid at gå hele huset rundt og tjekke – for du har altid glemt mindst ét gardin, som du troede, du havde rullet for.

2. Du forbedrer din komfort

Det handler ikke kun om at være doven og at kunne rulle gardinet for, ovre fra sofaen. Når du forbinder det elektriske gardin til din homestyring, kan du programmere det til at rulle for eller fra på bestemte tidspunkter af dagen. Perfekt, når du gerne vil have solen ind om morgenen, samt gerne vil kunne lukke fra om aften.

3. Du højner din sikkerhed

Forbundet til Tahoma homestyring er dit gardin muligt at styre, fra hvor som helst. Om du sidder ude i bilen og ikke gider gå ind for at rulle det for. Eller du er taget en tur i sommerhus eller er ude på besøg. Brug din app til at rulle for, så du undgår nysgerrige blikke og potentielle indbrudstyve.

Motoriserede gardiner for enhver smag

Drømmer du om et motoriseret gardin? Det forstår vi til fulde. Det er en skøn funktion, der giver dig en lettere hverdag og højner sikkerheden i dit hjem. Vælger du Moogio, får du:

– Brugervenlig elektrisk styring

– Kvalitetsgardiner i de bedste materialer

– Alverdens farver, mønstre og teksturer

– Mulighed for egne specielle mål

– Alt i styring – solsensor, vindsensor, regnsensor, temperatursensor.

Elektrisk styring af gardiner er ikke det eneste, vi tilbyder. Hos Moogio finder du også markiser til terrassen. Disse fås selvfølgelig også med elektrisk styring og kan ligesom dine gardiner styres via app med Tahoma boksen.

Kontakt os for at høre mere om vores elgardiner. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig. Du kan få rådgivning i en af vores butikker eller hjemme hos dig selv.