Tilvalg og Motorisering

Terrassevarmer

Moogios HotSpot indeholder både varmere og halogenspot. Tryk på fjernbetjeningen glæd både kroppen (varme) og sjælen (lyset).
Varmeren findes også seperat, på 1400 og 2000 watt, kan styres med fjernbetjeningen, så kan en kold sommeraften bare komme an.
Miljørigtig varmelampe til terrassen. Verdens bedste terrassevarmer med 5 års garanti. Lavt el-forbrug på blot 2,85 kr. pr. time. Fuld varmeeffekt efter bare 1 sekund. Ingen direkte CO2 udledning og med No-glare teknologi i pæren. Levetid op til 10.000 timer. Meget nem at installerer og findes i et utal af farver og effekter. Kom ind og få mere information om varmelamper og terrassevarmer.
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Till solskyddsguiden Till solskyddsguiden