Vores Moogio-butikker

Horsens

Hos Moogio i Horsens, med showroom i Århus, kan du trygt henvende dig, vi kommer gerne hjem til dig med alle vore prøver og de seneste kollektioner, indenfor måltilpasset solafsærmning, gardiner og markiser. Du er også velkommen til at komme forbi vort showroom i Århus, tjek åbningstiderne inden du kører, det er et besøg værd. Emil og Oliver tager gerne imod i butikken eller kommer på besøg hjemme hos dig.

Kontaktinfo

Møllevangs alle 144
8200 Aarhus N
28 29 30 48
horsens@moogio.dk

 

Åbningstider

Man – fre 10-17.30
Lørdag 10-14

Medarbejdere i Horsens

Emil Petersen

Indehaver
Tel: 28 29 30 48
emil.petersen@moogio.dk

 

 

Oliver Petersen

Indehaver
Tel: 60 13 48 05
oliver.petersen@moogio.dk

 

 

Location: Array ( [address] => Møllevangs Allé 144b, Aarhus N, Danmark [lat] => 56.1731044 [lng] => 10.18584009999995 )

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden