Nordens ledende franchisekæde for måltilpasset solafskærmning. Siden 1956.

Visa mer

Butik og montering et sted

Moogio er ikke bare en butikskæde med flotte solafskærmningsprodukter. Når du henvender dig til os får du også gode råd fra vore eksperter, som hjælper dig på vej til den bedste løsning blandt alle vore produkter. Vi tager også mål til produkterne og hjælper gerne med montage af dine solafskærmningsprodukter, når du har valgt den rette løsning for dig.
1

Markedsledende udbud

Moogios butikker findes i dag i 14 byer i Danmark og 17 byer i Sverige. Ved hjælp af vores størrelse kan vi tilbyde et af markedets største udbud af solafskærmningsprodukter, i flere forskellige prisklasser.

2

Rådgivning og måltagning

Når du køber et solafskærmningsprodukt hos os tilbyder vi altid rådgivning for at finde den rette løsning til netop din bolig. Vi hjælper også med måltagning, så produktet passer perfekt til dine vinduer og får det udseende som du gerne vil have.

3

Tilpasning til din bolig

Alle vore solafskærmningsprodukter er skræddersyet og produceres ud fra de mål, funktioner og materialevalg som passer til din bolig eller din terrasse.

4

Professionel montering

Når dit solafskærmning er produceret og klar til levering, bestemmer vi sammen et tidspunkt for levering og montering. Vore montører monterer på aftalt tid og tager alt affald med tilbage, når montagen er færdig. Færdigt og klart.

5

Tryghed gennem garanti

At købe gardiner eller markiser hos os skal være trygt og sikkert. På mange af vores produkter yder vi derfor op til 5 års garanti. Ved normalt brug og korrekt montage holder vore produkter dog meget længere end garantitiden, så du kan føle dig tryk og sikker på at produktet er i en høj kvalitet. Kontakt din nærmeste butik, hvis du vil høre mere om vore produktgarantier.

Dette er Moogio

Hvornår startede Moogio?

Grunden til Moogio blev lagt i 1956. Her startede produktion og salg af persiennemaskiner. Virksomheden voksede hurtigt og det samme gjorde sortimentet; fra produktion af maskiner til at drive en komplet butik med salg af solafskærmning, markiser, persienner, rullegardiner – alt med egen produktion. Det fortsatte under navnet “Tvååkersmarkisen”

Hvorfor blev det til Moogio?

I 2006 udvikledes et helt nyt butikskoncept under navnet “Moogio”. Moogio, som etableredes i Sverige og Danmark, fokuserede på at være kundens solafskærmningsekspert med salg af premium produkter i høj kvalitet. Siden 2006 har vi ingen egen produktion haft.

Hvad laver Moogio?

Da Moogio startede henvendte vi os mest til privat personer. I dag har vi også en bred viden og erfaring med solafskærmning til offentligt miljø. I dag har vi flere faste boligforeninger, kontorer, hoteller, restauranter, skoler og plejehjem vi betjener.

Hvem ejer Moogio?

Moogio drives som et franchisekoncept. Det betyder at Moogios solafskærmningsbutikker ejes og drives af franchisetagere. Moogios franchisekoncept betyder at alle butikker drives efter samme koncept, tilbyder det samme sortiment og alle deler vores samlede mål om altid at leverer bedste kvalitet, give uhørt god service og hjælpe vore kunder med at løse problemer gennem engagement og stor viden om vort sortiment og produkter.

Lad os hjælpe dig!

Vi har Danmarks bedste service, og de flotteste produkter. Du får hjælp til montage og gode råd. Vi måler op og udfører gerne reparationer.

Din garanti. Moogio garanterer, at vores produkter til vinduer ved normal og korrekt brug ikke vil vise mangler i en periode på to år fra købsdatoen med hensyn til materialer og udførelse. Denne garanti er betinget af korrekt opsætning af produktet i overensstemmelse med monteringsvejledningen og gælder kun den originale montering i det vindue, til hvilket den var påtænkt.
Garantien omfatter ikke forhold eller skader som følge af ulykke, ændringer, forkert brug, misbrug eller manglende overholdelse af de trykte vejledninger med hensyn til mål, opsætning, rengøring eller vedligeholdelse af produktet. Den forpligtelse, der påhviler Moogio, er begrænset til reparation eller udskiftning af gardinet eller beskadigede dele, og omfatter ikke fragtomkostninger eller omkostninger forbundet med fjernelse eller genopsætning.
Da vi til stadighed forbedrer vore produkter, forbeholder vi os ret til ændringer.

På Moogioline kollektionerne, samt vore Markilux markiser ydes der 5 års garanti, efter samme regler som ovenfor nævnt.

Vi bestræber os på kun at have de bedste produkter, så enkelt markisemodeller er der livsgaranti på blandt andet arme mv.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    For både erhverv og privatpersoner

    Da Moogio startede henvendte vi os mest til privat personer. I dag har vi også en bred viden og erfaring med solafskærmning til offentligt miljø. I dag har vi flere faste boligforeninger, kontorer, hoteller, restauranter, skoler og plejehjem vi betjener.