Foldegardiner

Foldegardiner pynter i vinduet!

Flot og elegant løsning med foldegardin

Et foldegardin kombinerer almindelige gardiners hyggelige og varme egenskaber med effektiv solafskærmning. På den måde kan vi tilbyde en gardinløsning, som både pynter i hjemmet og effektivt skærmer for solens, til tider, generende stråler. Hos Moogio har vi mere end 60 års erfaring med solafskærmning, og derfor har vi løsningen på de flestes behov. Ved altid at fokusere på kvalitetsløsninger, som passer til den enkelte kundes behov, har vi udviklet os til at blive Skandinaviens førende franchisekæde indenfor solafskærmning. Vi løser både opgaver for private og erhvervsdrivende, som er på udkig efter effektiv solafskærmning, der passer til deres individuelle behov.

Foldegardiner er en oplagt mulighed for de fleste boligejere, som gerne vil skabe en behagelig stemning i hjemmets rum. Vores showrooms har altid et stort og varieret udvalg af stof til foldegardiner, så du kan få en løsning, som passer til din indretningsstil. Klassiske foldegardiner er en oplagt løsning, når du gerne vil afskærme for sollys og sikre privatlivets fred i hjemmet. Generelt giver foldegardiner et blødt, behageligt og varmt udtryk, som er med til at gøre hjemmet til et hyggeligt sted, hvor man gerne vil opholde sig.

Vores forhandlere er placeret over hele landet, således du er aldrig langt fra markedets bedste løsninger for solafskærmning. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores løsninger, og vi står ved din side gennem hele processen, hvor vi sørger for at opmåle og montere din valgte løsning. Så kan du nyde den effektive og æstetiske solafskærmning, som i mere end 60 år har kendetegnet Moogio.

Foldegardiner der passer til dit hjem

Hos Moogio er der god mulighed for at finde foldegardiner og andre løsninger for solafskærmning, som falder i din smag. Når du henvender dig til os for at høre nærmere om de gode muligheder for at skabe et hyggeligt og behageligt hjem med foldegardiner, præsenterer vi dig for et udvalg af stofprøver, så du kan vælge netop det foldegardin, som passer til din indretningsstil. Du kan f.eks. vælge modeller med eller uden stivere, med store eller små foldere, træksnor eller kuglekæde til at folde gardinet op og ned, samt andre detaljer, så du får den helt rigtige løsning.

Vi samarbejder med de førende producenter på markedet, så vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Hvis du er på udkig efter foldegardiner, bør du kigge forbi et af vores showrooms, således du kan opleve vores forskellige stofkvaliteter og designs. Vi tilbyder bl.a. danske Pagunette, som er firmaet bag en eksklusiv kollektion af foldegardiner i flotte og elegante mønstre og kvalitetsmaterialer. Med gardiner fra Pagunette kan man virkelig mærke stoffets høje kvalitet og nyde det lækre design, der passer til den stilbevidste skandinaviske forbruger, som stiller høje krav til både kvalitet og design.

Bliv sikker på den helt rigtige løsning

Vi vil gerne sikre, at du får den helt rigtige løsning. Derfor kommer en af vores dygtige og venlige medarbejdere gerne på besøg for at foretage grundig opmåling, så vi kan tilpasse dine nye gardiner målene i hjemmet. Vi hjælper også gerne med monteringen, så vi er sikre på at din løsning fungerer, som den skal. Hvis du selv vil måle og montere, har vi samlet en guide her på siden, hvor vi deler vores bedste tips og tricks til korrekt opmåling.

Prisen afhænger af den løsning, som du vælger. Vi anbefaler, at du kontakter din lokale forhandler, som kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning. Vi glæder os til at høre fra dig, så du kan få de helt rigtige foldegardiner.

– Vidste du at vores foldegardiner kan fås med motor? Med fjernbetjening kan du let og enkelt kører gardinerne op og ned. De kan yderligere styres via app, så der kan indsættes forskellige scenarier så gardinerne selv kører op og ned efter forudbestemt indstillinger.

Helle Urup, Moogio Aarhus