Leder du efter flotte gardiner, persienner eller måske markise?

Kan du lide at forene funktion og udseende? Vil du spare på energien i din bolig og samtidig have nogle flotte vinduer? Vil du også hindre varmen i at genere i den lune sommer? Så er DUETTE plisségardin noget for dig. De har en ypperlig isoleringsegenskab som hindre varmen i at trænge ind og holder kulden ude fra dine vinduer. Test selv og se hvilken forskel det giver! Læn dig tilbage og glæd dig når du får din næste klimavenlige el-regning.

Vi elsker gardiner og solafskærmning, vi har det hele.

Tjek vores Instagram for endnu mere inspiration

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.