Markise Markilux 970

Markise Markilux 970

Med Markilux 970 får du en markise med et smart urbandesign, kombineret med masser af teknisk komfort. Denne helkassettemarkise imponerer med sit rene kantede design, hvor alle detaljer er lige i skabet. Det ellers tidløse farveudvalg overrasker med muligheden for stærke accentfarver til forbommen – et spil mellem farvekontraster, som liver op på enhver facade. Markisen er særlig elegant, ud fra et teknisk synspunkt. Bionic tendon-båndet i foldearmene giver den ud over en støjsvag drift også en robust karakter.

For alle, der en ønsker en alsidig skønhed

Mx-970 er en kantet helkassettemarkise, hvor æstetik og teknologi er perfekt forenet. Dens pæne og slanke udseende gør den til den ideelle model for dem, der elsker elegance og enkelhed. En kompakt markise, som rummer et tidløst og rent design.

Fra lille kassette til stor markise

Selvom markisen ynder af elegance og enkelhed, er det en stor markise, når den får lov at folde sig ud. Kassetten fylder kun små 14 cm, hvilket må siges at være en lille sag at have hængende. Kører du den ud til dens maximale mål kan den rumme 6 meter i bredden og 3 meter i udfald. Ønsker du ved denne markise lidt mere udfald, kan den også fås med maximale mål, som hedder 5 meter i bredden og 3,5 meter i udfald. Alt uden lige en meget medgørlig markise, som giver et væld af muligheder for design.

Bionic tendon – højteknologiske fiberled

Som standard kommer Mx-970 med bionic tendon i armene, hvilket er et innovativt, højteknologisk produkt, der sikrer armene stabilitet. Derudover giver den innovative armteknologi en særdeles lav friktion, når armene bevæges, og er praktisk talt lydløse. Bionic tendon er en fantastisk detalje, som forbedrer holdbarhed og udseende, og som kvitterer med en lang levetid.

Med bionic tendon i armene får du en markise, som er opdateret med den nyeste teknologi. Bionic tendon er et højteknologisk fibermateriale til ledende i markisearmene, som er udviklet til at give en større styrke end de vante stålkæder, men også lavere friktion og en praktisk talt lydløshed. En særlig detalje, der forbedrer udseendet og holdbarheden.

Imponerende rullegardin i forbom

Vil du gerne sikre, at hverken nysgerrige blikke eller en lavthængende sol skal genere din tid under markisen? Tilvælg da shadeplus, som er et rullegardin i forbommen, der kan skygge mod den lave sol på himlen eller nysgerrige øjne.

Skab stemning med belysning

Hvis du vil sikre hyggebelysning på terrassen, så er Mx-970 en suveræn løsning. Hos denne model kan du vælge mellem LED-Spots eller en stilfuld LED-line under kassetten, som sikrer en stemningsfuld belysning i aftentimerne.

En verden af farvemuligheder

Vælg mellem hundredvis af farver og mønstre til din Mx-970. Til markisens stelfarve kan du enten vælge mellem 7 standardfarver eller gå med en mere special RAL-farve, hvis dette passer bedre ind i din indretning. Lige netop på Mx-970 kan du mixe og matche farven på kassetten kontra farven på forbommen, og derved tilpasse udseendet mere til din stil.

Markisen, der klarer selv jævne og friske vinde

Hvis du ønsker en markise, som kan bruges flere dage om året end mange andre, så er Mx-970 ligesom vores mange andre Markilux-markiser, modstandsdygtig helt op til vindmodstandsklasse 2. Markisen kan derfor håndtere vindhastigheder op til mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Fjernstyring og automatisering

Fjernstyr din markise og send den manuelle drejestang på pension! Med fjernstyring kan du nemt og let øge komforten som markiseejer. Betjen din markiser med en fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Du kan yderligere tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatisk hjælper dig med at køre markisen ud og ind afhængigt af vejret.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?