Træpersienner

En fleksibel afskærmning

Få flotte træpersienner til hjemmet

Moogio er Skandinaviens førende franchisekæde indenfor solafskærmning og vinduesdekorationer, vi har helt sikkert også en løsning, som falder i din smag, når du er ude efter persienner. Persienner kommer i mange former og størrelser, og man kan fremstille persienner af mange typer materialer alt efter hvilken type persienne, som passer ind i din indretningsstil.

Hos os finder du træpersienner i flere forskellige træsorter. Hårde træsorter som eksempelvis eg og ask giver persiennen et eksklusivt udseende, hvor en træsort som bambus giver et helt andet udtryk. Til de olierede lameller anvendes en speciel olie, som bevarer den fine karakter i træet samt beskytter mod UV-lys. Skal du have den mest økonomiske træsort, skal du vælge lameller i laseret Lind.

Vi oplever, at flere og flere kunder, interesserer sig for de unikke løsninger for solafskærmning som persienner i træ giver. Træpersienner giver en fleksibel mulighed for afskærmning med de vandrette lameller, som vippes op og ned efter behov. På den måde kan man nemt og effektiv kontrollere mængden af lys, som man lukker ind i hjemmets forskellige rum. Det naturlige materiale er med til at give et afdæmpet og behageligt lys i hjemmet.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker, behov og drømme, når du skal finde de helt rigtige træpersienner eller nogle af de mange andre afskærmningsløsninger, som vi tilbyder hos Moogio.

Træpersienner skaber et behageligt lys

Som nævnt er træ af naturlig karakter med til at skabe et afdæmpet og behageligt lys i hjemmet. Du kan nemt kontrollere mængden af lys, som lukkes ind af vinduerne. De vandrette lameller på træpersiennen kan nemlig vippes op og ned efter behov, og på denne måde kontrollerer man lysstyrken i rummet, så det altid passer stemningen eller behovet.

Få træpersienne skræddersyet efter dit behov

Hos Moogio tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, når vi finder en løsning på det du efterspørger. Der er gode muligheder for at finde en træpersienne, som passer til din stil og hjemmets øvrige indretning. Træpersienner er et ekstra element, der tilføjes i dit hjem, så det er vigtigt, at man finder en løsning, der passer til ens smag og stil.

Heldigvis kan vi altid sørge for persienner fremstillet af flere forskellige træsorter. Hvis du går efter det eksklusive udseende, kan du med fordel vælge træpersienner, som er fremstillet af hårde træsorter hvilket eksempelvis er eg eller ask. Bambus og andre træsorter giver et helt andet udtryk, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige træsort, når du vælger de træpersienner, som du ønsker i dit hjem, i sommerhuset eller i det rum, hvor du ønsker at kunne trække dig tilbage i et afdæmpet og behageligt lys.

Det er også vigtigt, at man sørger for at have de rigtige mål, så ens nye persienner løser deres opgave på tilfredsstillende vis. Vores forhandlere findes over hele landet, så der er aldrig langt til kompetent hjælp og rådgivning, når du skal vælge den helt rigtige løsning. Vi har mere end 60 års erfaring med afskærmning af forskellig karakter, og kan derfor hurtigt danne os et overblik over dit behov. På den måde finder vi i fællesskab en løsning, som du er tilfreds med.

Hos Moogio finder du kvalitets træpersienner til gode priser

Hos Moogio finder du træpersienner, samt andre løsninger til solafskærmning, til en pris, som afspejler den høje kvalitet. Vi har igennem årene opbygget en markedsledende rolle i Norden, og derfor kan vi tilbyde attraktive priser på vores afskærmningsløsninger og de mange andre ydelser, som vi tilbyder hos Moogio.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige træpersienner

Vores forhandlere er kendetegnet ved at have stor viden om solafskærmning, vinduesdekoration og de mange andre produkter, som vi tilbyder hos Moogio. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og med deres mangeårige erfaring, kan vores medarbejdere hurtigt danne sig et overblik over dit behov, og hjælpe dig med at finde en tilfredsstillende løsning.

Kontakt os for hjælp til træ persienne

Hvis du har brug for rådgivning i forhold til at vælge den helt rigtige træ persienne, så hjælper vi dig gerne. Her på hjemmesiden finder du en liste over vores forhandlere, der er placeret over hele landet. Her står vores dygtige forhandlere klar til at hjælpe dig, så du kan finde persienner eller en anden løsning, som passer til din smag og dit hjem.