Træpersienner

En flot træpersienne er en fleksibel afskærmning med de vandrette lameller som enkelt vippes op eller ned – afhængig af hvor meget du vil skærme af.
Med træets naturlige karakter opleves et afdæmpet og behageligt lys i rummet uanset om du vælger en lys eller mørk træsort. Træpersienner gør sig bedst i store vinduer hvor de står kørt ned det meste af tiden, så man kan se de flotte trælameller.

Hos os finder du træpersienner i flere forskellige træsorter. Hårde træsorter som eksempelvis eg og ask giver persiennen et eksklusivt udseende, hvor en træsort som bambus giver et helt andet udtryk. Til de olierede lameller anvendes en speciel olie, som bevarer den fine karakter i træet samt beskytter mod UV-lys. Skal du have den mest økonomiske træsort, skal du vælge lameller i laseret Lind.

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden