Tagmarkiser

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Hos os finder du tagmarkiser af højeste kvalitet

  Hos Moogio er vi Nordens førende franchisekæde indenfor solafskærmning. Vi har lang erfaring på området, og kan altid guide dig, hvis du har behov for dette til at vælge den helt rigtige løsning.

  Der er mange fordele ved at vælge tagmarkiser. Her får du en stilren løsning, som ikke blot indrammer dine vinduer og giver et flot udseende, men også giver klare fordele indenfor i din bolig, hvor varmen holdes ude og dine møbler beskyttes mod solens stråler, som på sigt har en blegende virkning på møbler og tekstiler.

  Vi forhandler løsninger, som blokerer for 75-80% af varmen, hvilket giver en dejlig kølene effekt på de varme sommerdage. En kølende effekt, som er meget mere klimavenlig end aircondition og andre klimaanlæg, som bruger meget strøm.

   

  Få en skræddersyet tagmarkise

  Hos Moogio er vi eksperter i skræddersyede løsninger, som passer til lige netop din bolig. Vi er repræsenteret af forhandlere over hele landet, og vores montører kommer gerne på besøg ved dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder med tagmarkiser og finde en løsning, som opfylder dine behov og ønsker.

  Vi ser frem til at høre fra dig.