Tagmarkiser

Tagmarkiser som indrammer dine vinduer

Hos os finder du tagmarkiser af højeste kvalitet

Hos Moogio er vi Nordens førende franchisekæde indenfor solafskærmning. Vi har lang erfaring på området, og kan altid guide dig, hvis du har behov for dette til at vælge den helt rigtige løsning.

Der er mange fordele ved at vælge tagmarkiser. Her får du en stilren løsning, som ikke blot indrammer dine vinduer og giver et flot udseende, men også giver klare fordele indenfor i din bolig, hvor varmen holdes ude og dine møbler beskyttes mod solens stråler, som på sigt har en blegende virkning på møbler og tekstiler.

Vi forhandler løsninger, som blokerer for 75-80% af varmen, hvilket giver en dejlig kølene effekt på de varme sommerdage. En kølende effekt, som er meget mere klimavenlig end aircondition og andre klimaanlæg, som bruger meget strøm.

Få en skræddersyet tagmarkise

Hos Moogio er vi eksperter i skræddersyede løsninger, som passer til lige netop din bolig. Vi er repræsenteret af forhandlere over hele landet, og vores montører kommer gerne på besøg ved dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder med tagmarkiser og finde en løsning, som opfylder dine behov og ønsker.

Vi ser frem til at høre fra dig.