Tilvalg og Motorisering

Shadeplus / Rullegardin forbom

Til de fleste af vore markisemodeller kan du få rullegardin i forbom. Rullegardiner er monteret inde i forbomsprofilen og afhængig af model og styring, elektrisk eller med drejestang, bestemmes den mulige højde på rullegardinet, der kan være fra 120 cm til 230 cm. Rullegardinet er perfekt til afskærmning mod lavtstående sol uden man behøver ændre eller er afhængig af faldet på selve markisen.

Rullegardin i forbom er naturligvis ikke så vindstabilt, men kan også give fornemmelsen af et helt lukket uderum, specielt i kombination med en sidemarkise. Når solen står lavt i vinterhalvåret, kan rullegardinet køres ned, selvom markisen ikke er i brug, for at give afskærmning i rummet bag ved markisen. Rullegardinet kan have samme farve dug som markisen, men i mange tilfælde vælges også en transparent dug, der samtidig med at skærme af, kan bevare udsigt og udsyn.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden