Tilvalg og Motorisering

Shadeplus / Rullegardin forbom

Hos størstedelen af vores markiser kan du vælge det praktiske Shadeplus. Shadeplus fungerer som et rullegardin, monteret i forbomen på markisen. Rullegardinet køres ned og op med enten manuelt håndsving eller med en fjernbetjening. Med Shadeplus i forbomen kan du lodret kontrollere lysindfald, skygge, privatliv og lette vinde. Den lodrette skygge fuldender en markise smukt, og er særdeles praktisk.

Shadeplus fungerer ekstra godt en sensommeraften, hvor solen står lavt på himlen, og markisen ikke dækker tilstrækkelig. Rullegardinet er integreret i forbomen, hvorfor dette ikke ses, når det er kørt op. Hvor langt ned rullegardinet kan rulles afhænger af markisemodel og styring. Den nedrullede solafskærmning spænder mellem 120 til 230 cm. På nogle markiser kan Shadeplus eftermonteres, men vi anbefaler altid at bestille dette fra starten.

Rullegardinet kan fås i samme farve dug, som markisen, men også andre farver, hvis dette ønskes. Shadeplus kan enten have samme farve som markisedugen, for at skabe en helhed og et gennemgående farvesammenhæng, men i mange tilfælde vælges også en mere transparent dug, der samtidig med at skærme af, kan bevare både udsigt og udsyn.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden