Shadeplus / Rullegardin forbom

Shadeplus / Rullegardin forbom

Hos størstedelen af vores markiser kan du vælge det praktiske Shadeplus. Shadeplus fungerer som et rullegardin, monteret i forbomen på markisen. Rullegardinet køres ned og op med enten manuelt håndsving eller med en fjernbetjening. Med Shadeplus i forbomen kan du lodret kontrollere lysindfald, skygge, privatliv og lette vinde. Den lodrette skygge fuldender en markise smukt, og er særdeles praktisk.

Optimal skygge med Shadeplus

Shadeplus fungerer ekstra godt en sensommeraften, hvor solen står lavt på himlen, hvor markisen ikke dækker tilstrækkelig. Rullegardinet er integreret i forbomen, hvorfor dette ikke ses, når det er kørt op. Hvor langt ned rullegardinet kan rulles afhænger af markisemodel og styring. Den nedrullede solafskærmning spænder mellem 120 til 230 cm. På nogle markiser kan Shadeplus eftermonteres, men vi anbefaler altid at bestille dette fra starten.

Fleksibel eftermontering

Rullegardinet kan fås i samme farve dug, som markisen, men også andre farver, hvis dette ønskes. Shadeplus kan enten have samme farve som markisedugen, for at skabe en helhed og et gennemgående farvesammenhæng, men i mange tilfælde vælges også en mere transparent dug, der samtidig med at skærme af, kan bevare både udsigt og udsyn.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?