Markisestof Markilux Sunsilk SNC

Markisestof Markilux Sunsilk SNC

Markilux Sunsilk er et Markilux produceret stykke markisedug med teknikken, som kaldes Nano Swela Clean. Dette betyder i praksis, at markisedugen er nanobehandlet på en måde, hvor skidt og snavs ikke sætter sig fast på dugen.

For at skidt og snavs selv regner af markisen, skal denne have minimum 14 graders hældning. Markisedugen kan udover hjælp fra regnvejr også skylles ren med vandslangen. Brug aldrig højtryksrenser eller gnub kraftigt på dugen, da nanobehandlingen herved vil forsvinde. Sunsilk er et højkvalitets silkeblødt stof, produceret af raffineret højteknologisk polyester. Sunsilk markisedug tillader solskinnet at passere gennem fibrene i stoffet, men opretholder samtidig en UV-beskyttelse på 50+.

Selvrensende effekt

Vanddråber der rammer Sunsilk dugen, opsamler snavspartikler og løber af markisedugen og tager snavset med sig (markisen skal indstilles til en stigning på mindst 14 grader), så du kan nyde dit smukke stof i lang tid fremover.

Lys- og vejrbestandig samt modstandsdygtig over for falmning

Højteknologisk garn farvet helt ind til kernen, kombineret med en højkvalitets finish udviklet hos Markilux, garanterer den mest fantastiske nuance under markisen at slappe af i.

Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100

Markilux markiseduge er garanteret fri for skadelige farvestoffer og kemikalier.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?