Markisestof

Markilux Sunsilk SNC

Markilux Sunsilk er et eget produceret stykke markisedug fra Markilux med teknikken, som kaldes Nano Swela Clean. Dette betyder i praksis, at markisedugen er nanobehandlet på en måde, hvor skidt og snavs ikke sætter sig fast på dugen.
For at skidt og snavs selv regner af markisen, skal denne have minimum 14 graders hældning. Markisedugen kan udover hjælp fra regnvejr også skylles ren med vandslangen. Brug aldrig højtryksrenser eller gnub kraftigt på dugen, da nanobehandlingen herved vil forsvinde. Sunsilk er et højkvalitets silkeblødt stof, produceret af raffineret højteknologisk polyester. Sunsilk markisedug tillader solskinnet at passere gennem fibrene i stoffet, men opretholder samtidig en UV-beskyttelse på 50+.

Selvrensende effekt
Vanddråber der rammer Sunsilk dugen, opsamler snavspartikler og løber af markisedugen og tager snavset med sig (markisen skal indstilles til en stigning på mindst 14 grader), så du kan nyde dit smukke stof i lang tid fremover.

Lys- og vejrbestandig samt modstandsdygtig over for falmning
Højteknologisk garn farvet helt ind til kernen, kombineret med en højkvalitets finish udviklet hos Markilux, garanterer den mest fantastiske nuance under markisen at slappe af i.

Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100
Markilux markiseduge er garanteret fri for skadelige farvestoffer og kemikalier.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solafskærmningsguide

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden