Markise Markilux 790

Markise Markilux 790

Markilux 790 sidder diskret monteret på væggen, og fungere som et rullegardin, blot vandret. En sidemarkise som Mx-790 anvendes ved at trække den ud fra væggen, og sætte trækstolpen fast til en befæstelse, som er monteret på enten en væg/mur, støbt som en søjle i jorden, eller i en parasolfod, der kan flyttes efter behov. En sidemarkise/læsejl som dette, er en praktisk løsning, da det nemt kan slås ud og ind, når du har brug for det. Du slipper derfor for at skulle udpakke og samle et midlertidigt læhegn eller opsætte skærmende træværk, som skal vedligeholdes.

Ideel sidebeskyttelse mod let vind og nysgerrige blikke

Mx-790 monteres som nævnt fast til væggen, hvilket gør det til en permanent diskret løsning. Sidemarkisen kan trækkes ud til 4,5 meter, hvorfor den kan dække et stort areal. Ved udtræk skabes der læ for vind og nysgerrige blikke i den retning, som man har sidemarkisen monteret og trukket ud for. Højden på Mx-790 kan blive op til 2,5 meter, afhængigt af længden.

En elegante måde at skabe privatliv

Der er få siddepladser udendørs, der er beskyttet mod sol, vind og nysgerrige blikke fra alle sider. Derfor gør denne slanke Markilux sidemarkise simpelthen din altan eller terrasse mere behagelig. Mx-790 trækkes ud i én jævn bevægelse, og er altid ved din side, når du har brug for den og lyst til at gøre brug af dens fordele.

Et uovertruffen farveudvalg

Dugene til MX-990 findes i flere hundrede forskellige mønstre og farver. Vælg mellem 7 standard stelfarver, men du kan også altid, mod et mindre tillæg, vælge præcis den RAL-farve du ønsker. Blandt de 7 standard stelfarver er den selvrensende antracit lakering – bestselleren, der er med til at understrege den elegante markise.

Skrående overkant

Mx-790 kan laves med en skrående overkant. Dette kan være en ideel løsning, for dig allerede har en markise med en god hældning på. En skrå overkant kan også laves, hvis blot du synes at det har et flottere udgangspunkt og design.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?