Plisségardiner

Visa mer

Solafskærmningsguiden

For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Stilrene plisségardiner til alle vinduer

  Plisségardiner er elegante og tidløse. De er til dig, der hverken er til persienne eller almindeligt gardin. Med plisségardinet får du en både funktionel og pæn løsning, der kan benyttes til alle dine vinduer. Plisségardinet er minimalistisk i dets udtryk og let at betjene enten med diskrete snore eller et simpelt træk i gardinet.

  Moogio lader dig forkæle dine vinduer med hele tre smukke plissé designs. Vælg selv om gardinet skal være frithængende, som duette med 2 lag stof eller som et stilfuldt op/ned gardin, der kan placeres i toppen, bunden eller midt på vinduet. Mulighederne er mange, og du finder uden tvivl et flot plisségardin, der matcher dine behov og din indretningsstil. Gardinerne tilpasses målene på dine vinduer og fås i et utal af smukke nuancer og forskellige stoffer.

  Vil du have et unikt og fleksibelt gardin? Se nærmere på vores produkter her på siden og find dit perfekte plisségardin.

  Et Moogio plissegardin er lig med høj kvalitet

  Kvalitet, funktion og æstetik er nøgleordene, når det kommer til vores plisségardiner. For at efterleve alverdens krav til et velfungerende plisségardin finder du tre overordnede designs i vores sortiment. Disse er:

  Frithængende plisségardin

  Denne type hænger smukt ned langs vinduet. Det er praktisk, nemt at betjene og yderst elegant i udtrykket. Der er ingen snore, du trækker blot i gardinet og kører det ned, hvor du synes. Frithængende plissegardiner fås med mange forskellige betjeningsmetoder, således der er en løsning for dine behov og ønsker. Væv til plissegardiner fås også i mange forskellige farver og transparentheder. Dette giver dig muligheden for at opnå den mængde lys i rummet, som du ønsker. gardinet er ideelt til køkken, stue og generelt alle opholdsrum i boligen.

  Duette plissegardinerne

  Denne type plisségardin er fremstillet af 2 lag stof, hvilket gør, at du fx undgår de små snorhuller, som er i et almindeligt enkelt plissevæv. De har til formål at reducere både lys, støj og varme ude fra, ligesom de i kolde tider kan have en isolerende effekt ved vinduet. Det er en ideel løsning, når du bor centralt og vil reducere lyden udefra. Når du gerne vil spare på varmeregningen om vinteren eller hvis du ønsker et mørklagt rum, men stadig en elegant og stilren løsning. Bruges både i soveværelset, stuen – ja alle opholdsrum.

  Op&Ned plissegardiner

  Disse plisségardiner er som skabt til dig, der selv ønsker at regulere din afskærmning ved dine vinduer. Med Op&Ned gardinet kan du flytte plisségardinet, som du ønsker det. Placer det på midten af vinduet for optimal afskærmning, men med mulighed for lysindfald i toppen og bunden. Det er en oplagt løsning, når du bor i stueetagen eller et andet sted, hvor indkig udefra er til gene. Hæng gardinerne i alle boligens rum f.eks. også i badeværelset, hvor det giver mening at afskærme uden at fjerne al lys i rummet.

  Hvilket plisségardin skal du vælge? Det kommer an på mange ting. Du kan læse meget mere om disse tre typer her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at kontakte os for at stille spørgsmål til produkterne.

  Hvorfor vælge plisse gardiner?

  Afskærmning af vinduer findes i massevis. Hvad er det lige netop, der gør plisségardinet så populært og anvendt i utallige danske hjem? Det skal vi sige dig. Plissegardinet kommer med et væld af fordele:

  – En stilren og minimalistisk løsning

  – Passer til alle vinduestyper

  – Næsten usynlige når de er kørt op

  – Afskærmer effektivt mod sol, varme, indkig og lys

  – Er nemme at betjene og praktiske i hverdagen

  Listen er lang, og vi kunne blive ved. Det er simpelthen talrige gode grunde til, at plisségardinet er så populært, som det er. Det er en behagelig løsning, der passer ind i de fleste moderne boliger. Som på elegant og æstetisk vis gør noget godt for dine vinduer. Som lader dig introducere farver på en afdæmpet og rolig facon. Som lader dig afskærme for lys og varme. Som giver dig et naturligt udtryk i rummet.

  Skræddersy dit plisségardin til boligen

  Vores sortiment af gardiner byder på et utal af muligheder for at skabe dit eget plisségardin. Du kan tilpasse det med adskillige elegante listefarver og ligeledes selv vælge listebredde. Farven på gardinet bestemmer du naturligvis også. Uanset om du går med et frithængende plissegardin eller Op&Ned modellen, kan du vælge mellem mange fine nuancer.

  Betjening af gardinet lader vi også være op til dig. Du finder plisségardinerne med klassisk snoretræk, som for mange er at foretrække. Mens vi også tilbyder LiteRise, som er en unik og snoreløs betjening, der blot kræver et let træk i grebet på listen. Vores løsninger uden snore er praktiske og børnesikre. Vælg selv hvad du er til.

  Vil du vide mere om tilpasning af dine nye plisségardiner til boligen? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller find et væld af inspiration her på hjemmesiden. Vi har butikker over hele landet, hvor du kan se vores skønne gardiner.