Rullegardiner tagvinduer Velux

Rullegardiner tagvinduer Velux

Hos Moogio kan du bestille alle former for gardiner til ovenlysvinduer fra Velux eller andre producenter. Til alle typer findes både indvendige og udvendige gardiner. Vi skal bare vide vinduestypen og modelbetegnelsen, så skal du bare vælge farve, og herefter er gardinerne er på vej.

Verdens største producent af ovenlysvinduer, VELUX, tilbyder et fantastisk sortiment af gardiner, som er baseret på det samme elegante danske design og kvalitet, der også kendes fra vinduerne. VELUX gardiner til VELUX tagvinduer – mere naturligt bliver det ikke.

 

Specialtilpasset rullegardiner

Det, som gør VELUX rullegardiner specielle, er, at de er tilpasset VELUX’s egne udviklede tagvinduer som de selv producere. Dette betyder for dig, at du får et rullegardin, der er lavet unikt til den vinduesmodel som du har fra VELUX, og dermed passer perfekt til dit vindue.

Bæredygtigt produceret

Rullegardiner fra VELUX er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er produceret bæredygtigt og miljøvenligt uden skadelige kemikalier.

Transparent eller mørklæggende

Rullegardinets væv forekommer i 5 forskellige tætheder, hvilket har hver deres egenskaber:

 • Ej lystæt
 • Lidt lystæt
 • Lysdæmpende
 • Næsten lystæt
 • Lystæt

De mindre lystætte og lysdæmpende væv er gode valg, hvis man ikke ønsker at skærme helt af, da disse giver et vidst udsyn og varme. Det mere lystætte væv er et mere fordelagtigt valgt, hvis man i højere grad ønsker at afskærme privatlivet, og det mørklæggende væv er ideel til soveværelset, hvor man gerne vil skærme lys helt ude.

Lystætte-/mørklægningsgardiner fra VELUX har et reflekterende aluminiumsbeslag på bagsiden af gardinet, som reflekterer sollyset om sommeren og hjælper med at bevare varmen om vinteren.

Betjeningsløsninger

VELUX rullegardiner kan vælges med 3 forskellige betjeningsmuligheder.

Manuelt: Manuelt betjente gardiner betjenes nemt og enkelt med hænderne. Gribelisten og sideskinnerne sikrer enkel og problemfri betjening, samt fleksibel placering af gardinerne.

Elektrisk: Med elektriske gardiner kan du fra afstand fjernstyrer dine gardiner via medfølgende vægkontakt. Har du i forvejen elektriske ovenlysvinduer, er elektriske gardiner et oplagt valg.

Solcelledrevet: Solcelledrevne gardiner fra VELUX giver dig fjern betjening af dine gardiner, uden at du skal stå ved siden af dem. Vælg solcelledrevne VELUX gardiner til dine manuelle og soldrevne VELUX tagvinduer. Simpel installation uden ledninger.

Et stort udvalg af flotte farver

Rullegardiner behøver ikke være triste. Med et VELUX rullegardin kan du vælge blandt hundredvis af farver og forskellige lystætheder. Du vælger selv, hvilket udtryk dine rullegardiner skal have – moderne og stilrent, eller klassisk og varmt? Rullegardiner fra VELUX fås med højkvalitets sideskinner og underliste i enten børstet- eller hvidlakeret aluminium.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er kørt lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle gardiner fra Velux er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid kan derfor variere afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af Velux gardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?