Screenrullegardiner

Screenrullegardiner

Højeffektiv indvendig solafskærmning. Hold mere end 80 % af varmen ude. Endvidere kan du i vinterhalvåret spare energi. U-værdien i vinduets glas forbedre med 30 %.

Enkelt monteret

Enkelt monteret i lille kassette, så gardinet er helt skjult når det ikke anvendes. Lister i hvid og aluminium, eller helt efter eget ønske. Simpelthen et enestående produkt.

Lukker af for både blænding og varme

Et screenrullegardin er den perfekte løsning for dig, som gerne vil holde varmen ude af boligen om sommeren, og samtidig gerne vil kunne se ud gennem vinduet. Screenstoffet er vævet på en måde, der filtrerer lyset komfortabelt. Du kan også vælge en model med metalliseret screenstof, som uanset farvevalg lukker af for både blænding og varme på en effektiv måde.

Effektiv funktionalitet

Screenstoffets funktionalitet er også med til at beskytte dine indvendige møbler, gulve og tæpper, således disse ikke falmer af solens stråler, hvilket medvirker til en længere levetid.

Perfekt til både private og kontormiljøer

Screen gardiner kender de fleste fra virksomheder, hvor disse er gode til at filtrere de generende solstråler væk, så disse ikke generer i PC skærmen o.l. Dette bruges mere og mere privat, da dette giver en luftig afskærmning og et behageligt lys, hvor man stadig kan kigge ud, selvom gardinet er kørt ned.

Screenrullegardiner passer derfor perfekt både i private hjem og kontormiljøer, hvor der kan være behov for at fjerne irritable lysstråler i skærmen.

Kvalitet i mange år frem

Vores screenrullegardiner er et kvalitetsprodukt, med stærke komponenter og beslag fabrikeret i metal. Dette er med til at sikre, at gardinet sidder som det skal i mange år frem.

Sæt dit eget præg på indretningsstilen

Screenrullegardiner kan fås både med eller uden kassette, afhængigt af, hvad du synes passer bedst til din indretningsstil. Vælg derudover selv om du vil betjene gardinet med motor eller klassisk manuel kuglekæde.

Et stort udvalg af flotte farver og transparentheder

Vores screenrullegardiner er bygget på et enkelt og smukt design. Gardinet fås i mange forskellige farver og forskellige transparentheder. Det er ofte en fordel at vælge tættere stoffer til sydvendte vinduer, mens vinduer mod nord kan tillade mere gennemsigtige stoffer.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle screenrullegardiner fra Moogio er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber screen rullegardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?