Solafskærmningsløsninger til arbejdspladser og ejendomme

Behageligt arbejdsmiljø med den rette solafskærmning

Vi ved, at det rigtige arbejdsmiljø giver betingelserne for at trives på kontoret og opnå gode resultater. I dag er vi nået langt i udviklingen af ​​ergonomiske kontorstole og kontormøbler. Mindst lige så vigtigt for et godt arbejdsklima er det, at kontoret har en god solafskærmning mod alt fra solskin på computerskærme, varmestråling og støj. At indrette arbejdspladsen med solafskærmning og tekstiler, der forbedrer og udjævner indeklimaet, betyder, at du og dine kollegaer kan arbejde mere effektivt og undgå ubehagelig varme, sollys og støj. Samtidig kan det også spare energi.

Kontorer, lokaler og ejendomme

På kontorer og arbejdspladser, hvor der arbejdes meget foran computeren, er det vigtigt med solafskærmning, der bidrager til et behageligt arbejdsmiljø. Moogio har smart solafskærmning, der er særligt velegnet til arbejdspladser, for eksempel solfilmsrullegardiner, der fjerner blænding fra computerskærme, samtidig med at udsynet bevares. Har du et åbent kontorlandskab, fungerer panelgardiner eller lamelgardiner som effektive rumdelere, og også gardiner i tungere tekstiler skaber lyddæmpning og øger komforten.

Hos Moogio finder du alverdens solafskærmningsløsninger til dine ejendomme, eksteriørprodukter i form af markiser af forskellig art men også en lang række interiørprodukter såsom gardiner, lameller, persienner og rullegardiner. Solafskærmning er et produkt, der giver stor merværdi og som er meget værdsat af lejere/boligkøbere, og vi anbefaler altid, at der indgår passende solafskærmning i et byggeprojekt allerede fra planlægningsfasen.

Skræddersyet solafskærmning til din virksomhed

Udfordringen og opgaven ligger i at finde det, der passer til netop din virksomhed. Vi skræddersyer en totalløsning, der tager højde for forhold og begrænsninger samt ønsker. Måske handler det om at indrette det repræsentative bestyrelseslokale eller auditoriet med høje krav til det audiovisuelle udstyr. Måske leder du efter mørklægning til et konferencelokale eller solafskærmning til et åbent kontorlandskab? Eller måske har du som mål, at gøre lokalerne mere energieffektive og sænke dine energiomkostninger? Inden vi udvikler en solafskærmningsløsning til netop din virksomhed, hjælper vi dig med at specificere dine, dine kollegaers og dine kunders behov. Du er velkommen til at kontakte os, så fortæller vi mere!

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?