Sidemarkise

Med en sidemarkise får du solafskærmning, privatlivsbeskyttelse og vindbeskyttelse i ét

Sidemarkise

Det er dejligt at opholde sig på terrassen, men i det til tider blæsende danske sommervejr, kan det blive en kølig fornøjelse. Også selvom solen skinner fra en skyfri himmel. Samtidig kan blæsten få både service, servietter og aviser til at flyve rundt og gøre hyggen en smule besværlig.

Med en sidemarkise kan dog du forbedre omgivelserne på terrassen markant. Den kan nemlig fungere som alternativ til en klassisk læskærm til terrasse, så vinden bremses og ikke generer. Den nyskabte læ vil dermed både gøre det nemmere at opholde sig på terrassen og få de dejlige sommerdage til at føles endnu lunere.

Samtidig kan en sidemarkise skabe en smule skygge, som især familiens yngste og kæledyr kan nyde godt af, når solen står på sit højeste. Bliver den korrekt placeret, kan den yderligere skærme for lysindfaldet i eksempelvis stuen og dermed holde temperaturen lavere indendørs.

Franchisen “Moogio” udspringer af “Tvååkersmarkisen”, der siden 1956 har arbejdet med produktion og salg af persienner og anden solafskærmning. Selve Moogio blev grundlagt i 2006 og er i dag Nordens førende franchisekæde inden for måltilpasset solafskærmning, herunder, gardiner, persienner, markiser, sidemarkise etc. Alle løsninger passer nemlig ikke ind i alle hjem og vi sætter en ære i at rådgive kunden, således du får den bedste løsning, der giver den bedste solafskærmning til netop dit hjem. Vi hjælper med opmåling og skræddersyr produktet til de vinduer, funktioner etc. som passer til dit hjem. Vi sælger i dag ikke kun til privatpersoner, men også hoteller, kontorer, skoler mv.

Det er dejligt at opholde sig på en terrasse udenfor, men vejret kan også blive for ekstremt. Her kan en sidemarkise til terrassen være en løsning. En sidemarkise 4 meter, sidemarkise 5 meter eller med andre mål, kan både være læ for kraftig blæst og tage den værste sol og regn. Hvis vinden kan bremses, føles sommerdagen endnu lunere og en sidemarkise kan også skabe skygge, som familiens yngste kan føle tiltrængt. Samtidig kan en sidemarkise, hvis den er korrekt placeret, skærme for lysindfaldet og sænke temperaturen både på terrassen og indenfor.

Sidemarkiser

Kom ind og få et godt tilbud på en sidemarkise! Sidemarkiser kan gøre familien i stand til at nyde dagen på terrassen i længere tid. Afhængigt af funktion og behov kan en sidemarkise placeres på muren eller på en anden fæstning med en udtrækkelig skærm. Herved skabes der læ for vind og privatliv. Vi rådgiver og hjælper selvfølgelig gerne med både valg og montering af din sidemarkise.

Sammenrullelig sidemarkise

En sammenrullelig sidemarkise monteres på muren, enten i en søjle, der støbes i jorden, eller på en parasolfod, der kan flyttes efter behov. Sidemarkiser til altan og sidemarkise til terrasse fungerer som et lodret rullegardin i kassette, der kan trækkes ud fra væggen efter behov. Sidemarkisen fås i forskellige farver. f.eks. sidemarkise sort, men kan indfarves i alle RAL-farver (RAL er et farvesystem, der er meget brugt i malerbranchen).

Lodret markise

Leder du efter en billig sidemarkise? Vi har flere forskellige sidemarkiser, med forskellige mål, f.eks. sidemarkise 120 cm, sidemarkise 40 cm eller andre mål. Stort set alle mål er mulige med enten single eller koblet løsninger. En lodret markise monteres, så den trækkes ud fra kassetten efter behov. Vi hjælper gerne med vurdering af monteringen og selve monteringen af din sidemarkise og markise.

Sidemarkise altan

Flere af vores markiser til terrasser kan også bruges som sidemarkise til altan. Kontakt os for at høre om de forskellige muligheder inden for alle størrelser fx sidemarkise 180 cm som er populær, korrekt montering, materiale, model (om det skal være fritstående markise, vindues-, sidemarkise mv.). Vores forskellige markiser kan fås i forskellige farver, de fleste markiser styres med fjernbetjening, men kan også vælges manuelt. Sidemarkiser er altid manuel betjening. Uanset hvordan dit hjem er indrettet, har vi en eller flere løsninger til dig, så kom endelig forbi!