Faldarmsmarkiser

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Få skygge med en faldarmsmarkise

  Når du gerne vil investere i en markise, er det oplagt at undersøge hvilken slags markise, der kan være relevant.

  Så hvad er behovet for en markise, og hvor skal den placeres? Hvor meget skygge skal den give og hvor meget lys skal den lukke ind.?

  Ved en faldarmsmarkise sidder armene fast ned af væggen eller vinduesrammen, og grunden til man kalder den faldarms markise er fordi armene falder væk fra overkassen, når markisen rulles ud. Den skærmer for sol og varme, men lukker samtidig ikke alt lyset ude.

  Funktionaliteten af faldarmsmarkiser

  Vores solafskærmning og markiser er altid af højeste kvalitet og et smart design, og det er nemt at bruge en faldarms markise, da den er både fleksibel og stabil i designet.

  Selve markisen indeholder et indbygget gasfjedersystem, der som funktion holder dugen udspændt.

  Når du skal vælge denne markise, er det muligt at få den med rund eller firkantet kassette, og hvis du er i tvivl om hvilken løsning det skal være rådgiver vi gerne om dette.

  Ved betjening af en faldarmsmarkise kan du vælge at betjene den med drejestang eller motor, så det er helt op til dig om det skal være den manuelle eller elektroniske løsning.

  Hvis du vælger en faldarmsmarkise rulles dugen ind i kassetten, hvor dugen altid bliver 100 % inde i kassetten så den sidder helt beskyttet for fugt og snavs, når den ikke er i brug. Når det er forår og sommer er det relevant at gøre meget brug af markisen, hvorimod det er rart med kassetten den kan lukkes inde i, når efteråret og vinteren kommer.

  Rådgivning om markise faldarm

  Ved at investere i en faldarmsmarkise har du en effektiv løsning til at skærme for solen, men har stadig muligheden for at lukke lyset ind ad vinduerne.

  Hvis du er usikker på, hvor meget den skygger og hvor meget sol der bliver lukket ind, kan du altid kontakte os med disse spørgsmål, og hvis der er brug for hjælp vedrørende opmåling og opsætning kan vi også tilbyde vores assistance i forbindelse med det.

  Det vigtigste er, at du som kunde får en god oplevelse med køb og brugen af din faldarmsmarkise, og det er muligt at booke møde online med en af vores solafskærmningskonsulenter. Selve mødet kan arrangeres i en af vores butikker, hjemme ved dig eller over telefonen – det afhænger blot af, hvad du har det bedst med.

  Når vi har afholdt mødet, og du har valgt markise, så skal der blot bestilles og opsættes markise, men tag det bare roligt, for hvis du har 10 tommelfingre, og ikke har tid og lyst til opsætning, vil vi gerne hjælpe. Hvis du har udfordringer med at betale det fulde beløb i en samlet betaling, kan du dele betalinger rentefrit i op til 48 måneder, og denne betalingsløsning kan for dig som kunde være mere fleksibel og lettilgængelig end mange andre steder. Så kan du få drømmen opfyldt med en eller flere markiser hjemme ved dig selv.