Markise Markilux MX-4

Markise Markilux MX-4

Markilux MX-4 er en markise som udstråler et innovativt og smart design. MX-4 er en moderne helkassettemarkise som er stilren og imponerer med sit afrundede behagelige udtryk, hvor selv de mindste detaljer er finpudset. Markisen kan kombineres i farver og detaljer, helt efter egne ønsker. Der er stort fokus på komfort og gadgets, i form af indbyggede LED line eller LED spots, eller begge dele. LED lyset kan yderlige lyse i alle tænkelige farver og styres via Phillips HUE, Somfy Tahoma eller blot fra fjernbetjening.

Fascinerende form og funktionalitet

Ryd scenen for den nye kassettemarkise Markilux MX-4. Den er sammensat til skygge af store arealer og overbeviser med sit avantgarde-design og den omgivende skærm. Produktdesign – æstetisk smukt og funktionel. Med de innovative belysningsmuligheder og de ekstra væglamper skinner den i aftentimerne og skaber en spektakulær og magisk lysatmosfære.

Misundelsesværdig og enkel

  • Næsten usynlig, flush vægtilslutning.
  • Stort udvalg af belysningsmuligheder.
  • Valgfrit med farvet LED-teknik.
  • Udvendig vægbelysning i markisens design.

Innovative komponenter

Bionic Tendon – højteknologiske fiberled

Som standard kommer Mx-4 med Bionic Tendon i armene, hvilket er et innovativt, højteknologisk produkt, der sikrer armene stabilitet. Derudover giver den innovative armteknologi en særdeles lav friktion, når armene bevæges, og er praktisk talt lydløse. Bionic tendon er en fantastisk detalje, som forbedrer holdbarhed og udseende, og som kvitterer med en lang levetid.

Med Bionic Tendon i armene får du en markise, som er opdateret med den nyeste teknologi. Bionic Tendon er et højteknologisk fibermateriale til ledende i markisearmene, som er udviklet til at give både en større styrke end de velkendte stålkæder, men også lavere friktion.

Skab stemning med belysning

Hvis du vil sikre hyggebelysning på terrassen, så er MX-4 en fantastisk løsning. Fantastisk komposition med en unik og strålende helhed. Et samspil mellem æstetisk design og avanceret LED-teknologi: Markilux MX-4.

Farver der matcher dine ønsker

Vælg mellem hundredvis af farver og mønstre til din Mx-4. Til markisens stelfarve kan du enten vælge mellem 7 standardfarver eller gå med en mere special RAL-farve, hvis dette passer bedre ind i dine designønsker.

Markisen, der klarer både jævne og friske vinde

Hvis du ønsker en markise, som kan bruges flere dage om året end mange andre, så er MX-4 ligesom vores mange andre Markilux-markiser, modstandsdygtig helt op til vindmodstandsklasse 2. Markisen kan derfor håndtere vindhastigheder op til mellem 7,5 og 10,4 meter i sekundet.

Fjernstyring og automatisering

Fjernstyr din markise og send den manuelle drejestang på pension! Med fjernstyring kan du nemt og let øge komforten som markiseejer. Betjen din markise med en fjernbetjening, app-styring eller stemmestyring. Du kan yderligere tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatisk hjælper dig med at køre markisen ud og ind afhængigt af vejret.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?