Klassiske rullegardiner Moogioline

Klassiske rullegardiner Moogioline

Når du vælger rullegardiner, vælger du en stilren løsning – uanset om du er til et mønsteret eller ensfarvet gardin. Gardinet er derfor en perfekt løsning for dig, som ønsker en simpel og stilfuld løsning.

Effektiv mørklægning

I Moogioline kollektionen finder du et stort sortiment af rullegardiner som fås i både almindeligt og mønsteret tekstil. Som standard leveres rullegardinet med kædetræk, men fås også med motor og manuelt nedtræk. Netop rullegardinet er nummer 1 sælger, når der skal mørklægges! Netop her kommer gardinets særlige egenskaber til udtryk, som man ikke finder hos mange andre gardiner, da vores rullegardiner kan vælges med sidelister, som er ideelle, hvis man ønsker gardinet skal skabe fuld mørklægning.

Enkel montering

Klassiske rullegardiner fra Moogioline monteres med simple beslag, stilren monteringsprofil eller en smuk kassette, hvis man ønsker gardinrullen skjult. Rullegardinet kan piftes op med forskellige tunger, dekorationsbånd og nedtrækningsløsninger.

En rigtig klassiker

Rullegardinet er en rigtig klassiker og findes i mange forskellige udførelser, som giver et væld af muligheder for at kontrollere lyset. Vælg mellem klassisk, mønstret, transparent eller mørklægning. Rullegardiner kan fås i en stilfuld kassette og med dekorative underlister.

Bæredygtige rullegardiner

Rullegardiner fra Moogioline er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder at de er produceret bæredygtigt og miljøvenligt uden farlige kemikalier. Derudover er vores rullegardiner fremstillet af genanvendt polyester, da dette tekstil har en fremragende og holdbar egenskab ved genanvendelse.

Transparenthed for ethvert behov

Rullegardinets væv forekommer i 4 forskellige tætheder, hvilket har hver deres egenskaber: Transparent, Semi-transparent, Tæt og Mørklæggende. Det transparente og semi-transparente væv er gode valg, hvis man ikke ønsker at skærme helt af, da disse giver et vidst udsyn og varme. Det tætte væv er et mere fordelagtigt valgt, hvis man i højere grad ønsker at afskærme privatlivet og den mørklæggende væv er ideel til soveværelset, hvor man gerne vil skærme lys helt ude.

Betjeningsløsninger

Moogioline rullegardiner kan vælges med 3 forskellige betjeningsmuligheder.

Kædetræk: endeløs kuglekæde i hvid, grå eller sort plast. Metalkæde kan endvidere vælges, hvis ønskes. Placeret på højre eller venstre side af rullegardinet og ophænges i henhold til børnesikkerhed. Det er også muligt at vælge en kædestrammer, så kæden ikke hænger løst.

Manuelt nedtræk: centreret trækgreb på gardinets liste. Den bløde affjedringsmekanisme sørger for, at gardinet rulles forsigtigt op og ned på en særlig kontrolleret måde. Fås med træk kvast.

Motor: ved valg af motorbetjening, benyttes en Somfy-motor, som styres via et vægpanel eller en fjernbetjening. Tryk blot på en knap og lad teknologien klare arbejdet for dig.

Farver for alle og enhver

Rullegardiner behøver ikke være triste. Hos Moogio vælger du blandt mere end 200 farver og et stort udvalg af håndlavede nedtræk og detaljer. Du vælger selv hvilket udtryk dine rullegardiner skal have – moderne og stilrent eller klassisk og varmt?

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle rullegardiner fra Moogioline er specialproduceret og fremstillet unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor ud fra størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt gerne din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt du skal vide, inden dit køb af rullegardin.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?