Tagmarkise Markilux 879/779

Tagmarkise Markilux 879/779

Markilux 879 / 779 er en underglasmarkise, som skaber en komplet harmoni af form og funktion, til skygge af større arealer. Glasoverdækkede terrasser har om sommeren brug for solbeskyttelse, og den beskyttelse yder Markilux 879 / 779 helt optimalt med dens skygge og atmosfære. Markisen er meget støjsvag, monteres under glasset, og er derfor godt beskyttet mod snavs, fugt og vindstød.

Gastrykfjedre og perfekt skygge

De unikke 879 / 779 tagmarkiser fra Markilux har meget at byde på og er påtænk udestuer, orangerier og lignende dejlige uderum. Deres gastrykfjedre sikrer, at markisedugen sidder rigtig godt og udspændt. Det geniale spændesystem og dens robuste design, gør det muligt at skygge områder op til henholdsvis 24 og 27 kvadratmeter. Den eneste forskel på Markilux 879 og 779 ligger i designet, hvor 879 har en rund kassette og 779 har en firkantet kassette. Kommer som standard med motor, men kan også fås med manuel drejestang.

Shadeplus

Shadeplus er et rullegardin i forbommen, som komplimenterer underglasmarkisen designmæssigt, men også funktionelt hjælper shadeplus mod en lavtstående sol på himlen, samt nysgerrige blikke udefra. Shadeplus er en ideel tilføjelse til Markilux 879 / 779 med den helhed, som rullegardinet bringer. Shadeplus betjenes let og enkelt med en manuel drejestang.

Trackfix

Det er i Markilux 879 / 779 muligt at få integreret det sofistikerede trackfix-system, som gør, at der intet mellemrum bliver mellem dugen og sidestyrskinnerne. Dette skaber en bedre vindstabilitet samt et smukkere helhedsindtryk.

Belysning: LED-Line eller LED-Spots

På Markilux 879/779 er der forskellige muligheder for at skabe netop den belysning som du ønsker i dit uderum. Sæt dit yndlingssted i rampelyset og nyd aftenen i en behagelig stemningsfuld atmosfære. LED-Spots kan drejes og dæmpes alt efter hvilken stemning du ønsker. Ligeledes kan en LED-Line monteres i enten kassetten eller sidestyreskinnerne.

Tilpas farvevalget til dine ønsker

Til Markilux 879 / 779 kan du vælge mellem flere hundrede farver og mønstre. Vælg dertil mellem 7 standard stelfarver, som passer i netop din ønskede stil. Der er også mulighed for at vælge en special RAL-farve til stellet, hvis dette ønskes.

Stærk tagmarkise i frisk til hård vind

Markilux 879 / 779 er en topmodel inden for undertagsmarkiser, og er derfor også modstandsdygtig op til vindmodstandsklasse 2-3 afhængigt af størrelsen. Dette svarer til, at tagmarkisen i sin udkørte stand kan tåle vindhastigheder på mellem 8 og 13,8 meter i sekundet.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?