Fristående markiser

Skal du dække større arealer eller vil du have et fortelt midt på plænen?

Bestil en fritstående markise hos os

Markisen der fungerer som en parasol, Planet. Fritstående system, der kan drejes 335 grader rundt, mere fleksibelt findes ikke. Kan bære markiser op til 610 cm i bredden. Findes både i drejebar version, eller fast monteret Helt unik løsning. Se Markant, Planet, Pergola.

Hvis man ejer eller driver en restaurant eller café, hvor der er plads til en fritstående markise, kan det godt svare sig, at man vælger denne løsning. Det samme gør sig gældende, hvis man har en stor terrasse. Der er mange, der kunne tænke sig en fleksibel løsning, der passer til deres behov. Hvis du overvejer at bestille en fritstående markise, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder en lang række løsninger for fritstående markiser, der i den grad kan hjælpe dig med at opnå det udtryk, du ønsker. Vores løsninger kan stå alene eller som en integreret del af en bygning eller et hus. Du har derfor stor fleksibilitet, når du bestiller en markise hos os.

En spektakulær fritstående markise

En pergola er en terrasseoverdækning, der kan skabe et meget moderne uderum. Hvis du ærgrer dig over, at du kun kan bruge terrassen om sommeren, så kan en fritstående markise vise sig at være den rette løsning for dig. Der er tale om en terrasseoverdækning, der giver uendelige muligheder. Fritstående markiser kan fås enten drejbar eller fast monteret. Man kan også vælge at montere den fritstående markise midt i haven eller et andet passende sted. Den fritstående markant kan fungere som en meget moderne udestue, hvor du kan hygge dig med dine venner og resten af familien. Man opnår mere end solafskærmning. En pergola kan være det element, der fuldender husets overordnede udtryk. En fritstående markise som fx en markant kan forbinde huset med haven på en meget harmonisk måde. På den måde kan du fremhæve husets arkitektoniske stil. Derfor kan det blive en investering, der øger husets værdi.

Vores fritstående markiser

Vores markiser fås i flere størrelser, farver, modeller og designs. Nogle af vores markiser byder på smarte funktioner, der kan skabe et uderum med en meget elegant konstruktion. Man kan fx åbne eller lukke taget efter behov. Man har også mulighed for at indbygge belysning og varme, hvis det ønskes. Dette kan være nødvendigt, hvis man har venner på besøg og gerne vil nyde de lune sommeraftner sammen med familie og venner. På den måde behøver man ikke at rykke ind i huset, fordi det bliver mørkt eller koldt. Når du bestiller din markise hos os, kan vi også montere den. Det sikrer, at markisen bliver monteret korrekt. Derudover slipper du for at skulle finde håndværkere, der kan klare opgaven for dig.

– En pergola er en perfekt solafskærmning og overdækning til restauranter eller store terrasser. Det stabile stel og muligheden for at kører markisen helt væk, gør en pergola til en fleksibel løsning også selvom det er et stort område der skal overdækkes. Stabilt og sikkert.

Morten Knudsen, Moogio Esbjerg