Klassiske rullegardiner Luxaflex

Klassiske rullegardiner Luxaflex

Luxaflex rullegardiner passer stort set ind i alle vinduer. Rullegardinet tilbyder flere morderne betjeningssystemer, hvor teknologi og design passer perfekt til den skandinaviske, naturlige indretningsstil.

Luxaflex kollektionen åbner døren til en verden af fantastiske muligheder med transparente, semi-transparente, tætte og mørklæggende væv – som vælges afhængig af funktionalitet, samt hvilke smukke farver gardinet skal pryde dit hjem med.

Fås med LiteRise betjening, som er et unikt og innovativt betjeningssystem, hvor rullegardinet hæves eller sænkes ved at skubbe eller trække let i underlisten. En forfinet følelse i justerbarheden, hvor du nemt og enkelt kan placere rullegardinet i den højde du ønsker.

En ægte klassiker

Rullegardinet er en ægte klassiker og forekommer i mange forskellige transparentheder, som giver et væld af muligheder for at kontrollere lysindfaldet. Rullegardiner kan fås med eller uden en elegant kassette og med stort udvalg af dekorative underlister.

Mørklægning – Ja tak!

Hvis du ønsker mørklægning i soveværelset eller andre rum, er rullegardinet særlig unikt. Dette kan yderligere fås med sideskinner og kassette, så du undgår lysets indfaldsstriber mellem stof og vindue, og derved kan skabe total mørke.

Bæredygtige tekstiler

Luxaflex har gennem deres innovative tilgang skabt deres semi-transparente væv Sea-Tex, som er verdens første tekstil til rullegardiner, der er lavet af 50% genanvendt plastaffald fra verdenshavene. Disse vævstyper fås i naturfarver, som er med til at give dit hjem et rent og varmt udtryk. Størstedelen af Luxaflex rullegardiner, er fremstillet af polyester og er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder at de er produceret ud fra et bæredygtigt og miljøvenligt perspektiv, uden farlige kemikalier.

Transparentheder

Luxaflex rullegardin kan skræddersys ved at du vælger mellem 4 forskellige transparentheder, afhængigt af hvor meget udsyn og lysindfald du ønsker i dit hjem. Derudover tilbyder kollektionen et bredt udvalg af smukke væv i forskellige farver, mønstre og strukturer, således du kan sammensætte rullegardinet til din personlige indretningsstil. Sæt ydermere dit eget unikke præg på dit rullegardin ved at vælge mellem forskellige dekorative beslag og elegante afslutninger. Rullegardinets væv forekommer i 4 forskellige tætheder, hvilket har hver deres egenskaber:

 • Transparent
 • Semi-transparent
 • Tæt
 • Mørklæggende

Det transparente og semi-transparente væv er gode valg, hvis man ikke ønsker at skærme helt af, da disse giver et vidst udsyn og varme. Det tætte væv er et mere fordelagtigt valgt, hvis man i højere grad ønsker at afskærme privatlivet og den mørklæggende væv er ideel til soveværelset, hvor man gerne vil skærme lys helt ude.

Betjeningsmuligheder

Luxaflex rullegardiner kan vælges med flere forskellige betjeningsmuligheder.

Sidetræk: Endeløs kæde i hvid, grå eller sort plast, som placeres i højre eller venstre side. Metalkæde er også tilgængeligt. Længde på kæde: 40, 50, 60, 70, 75, 80, 90, 100, 110, 125, 150, 175, 200, 250, 300 eller 350 cm. Som standard leveres kæden med børnesikker kædesamler og kædelod. Det er også muligt at vælge en kædestrammer.

LiteRise: En unik snorløs betjening, hvor man hæver og sænker gardinet med et let træk/skub på underlisten. Vi anbefaler at LiteRise® bestilles med monteringsprofil, eller skal man justere/spænde fjederen ved montering af produktet.

Skylight: Snorløs betjening i underlisten. Betjeningsstang fås som tilvalg. Motor: 24V DC motor eller 12V motor. Vælg mellem flere styringsmuligheder.

PowerView: Indbygget 18V DC motor, som kan betjenes med fjernbetjening eller app. Fjeder: Vælg mellem følgende nedtrækningsalternativer:

 • Snor med Luxaflex trækstrop (standard hvis ikke andet vælges)
 • Trækbånd med D-ring i hvid, messing eller blankt stål.
 • Læderstrop i hvid, sort eller natur
 • Silkekvast
 • Andre dekorative nedtræk er også tilgængeligt

Stort udvalg af farver, mønstre og funktioner

Når du vælger rullegardiner, vælger du en stilren løsning – uanset om du er til et mønstret eller ensfarvet gardin. Rullegardinet kan piftes op med forskellige tunger, dekorationsbånd og nedtrækningsløsninger. Dette gardin er en perfekt løsning for dig, som ønsker en simpel og stilfuld løsning. Ønskes flammesikret stoffer, så anbefaler vi Trevira CS, som findes i mange smukke farver.

Tekstiler med specialbehandlet overflade

Nogle af Luxaflex tekstiler har en specialbehandlet overflade.

DustBlock betyder at stoffet effektivt afviser snavs og smuds bedre end andre ubehandlet stoffer. Et tekstil, som er efterbehandlet med DustBlock afviser også vand og oliebaserede væsker. Behandlingen gælder både for- og bagside, hvilket forlænger kvaliteten.

ToparPlus reflekterer sol og varme bedre end ubehandlet tekstiler, hvorfor dit hjem holdes køligere om sommeren og varmere om vinteren. Stoffet er efterbehandlet, således det også er fugt- og smudsafvisende samt vaskbar. Behandlingen gælder både for- og bagside.

Tips til opmåling

For det bedste resultat anbefaler vi altid, at en af vores kyndige sælgere/montører kommer hjem til dig og tager mål og hjælper med monteringen. Hvis du vil måle selv, så kommer der her et par tips fra Moogio og Luxaflex:

 1. Mål alle vinduer meget omhyggeligt. Mål vinduet i vandret retning både øverst, i midten og forneden. Mål også vinduet i lodret retning i venstre og højre side, samt i midten.
 2. Fuldfør opmålingen ved også at måle vinduet diagonalt. Alle mål tilsammen, viser om dit vindue er lige eller ej.
 3. Hvis vinduet ikke er lige, så overvej en montering ude på væggen, hvor gardinet kan fastgøres over selve vinduet.
 4. Hvis dit gardin ikke er rullet lige op, kan det være at vinduet er en smule skråt. Mange rullegardiner har en ekstra tung underliste. Denne kan rykkes for at kompensere for en skrå vinduesramme og derved forhindre gardinet i at rulle op på skrå.

Tænk også på dette:

 • Er dine vinduesrammer lige?
 • Hvor skal gardinerne monteres? Inde i vinduesrammen, uden på vinduesrammen, i en niche eller ude på væggen?
 • Hvilke gardiner har en lille afstand mellem tekstilet og vinduesrammen, som kan medføre et lille lysindfald?

Hvordan er pris og levering?

Alle rullegardiner fra Luxaflex er specialfremstillet og produceret unikt til dit vindue. Pris og leveringstid varierer derfor, afhængigt af størrelse og hvilke valg der træffes. Kontakt din nærmeste Moogio butik, så hjælper vi dig med alt, hvad du skal vide, inden du køber rullegardiner.

Kan vi hjælpe dig?

 • Book et gratis møde med os
 • Rådgivning og inspiration
 • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

  Privatperson eller virksomhed?