Rullegardiner i premium kvalitet

Visa mer

Vælg produktkategori

Egenskab

Hvornår skal du vælge et rullegardin?

Rullegardiner er svær at slå på den enkelte og effektive måde, de regulerer lys og generende sol og indkig. Hos Moogio finder du både klassiske og moderne rullegardiner, der passer til alt fra stuer, soveværelser, køkkener og børneværelser til hjemmekontorer og tv-rum.

Der er selvfølgelig mange grunde til at vælge et rullegardin. Hvis blackout er vigtigt, er rullegardiner svære at slå. Når det er sagt, er der mange forskellige typer rullegardiner, med forskellige tykkelser af stoffer, kvaliteter og funktioner. Hvilken du skal vælge afhænger af den effekt, funktion og følelse, du ønsker at opnå i de – eller – det rum, du skal indrette.

Her er, hvad vores kollega Louise Fuglsang fra Moogio i Odense siger:

“Mørkere rullegardiner er vores mest populære modeller og den type, der er mest efterspurgt. Gardinet har et lystæt stof og bruges hovedsageligt, hvor du vil kunne sove godt.”

Vælg mellem vores kvalitetssortiment fra førende producenter

Hos Moogio er der ingen standardløsninger. I vores kollektioner vil du i stedet blive inspireret af rullegardiner med en høj designfaktor af højeste kvalitet fra nogle af verdens bedste producenter. Ved at bestille vores rullegardiner, giver vores sortiment dig fuld frihed til at sætte dit eget præg på materialevalg, funktion og drop-down type.

Vi tilbyder alt fra spændende, innovative rullegardiner til det moderne, interiørinteresserede hjem, til kreative rullegardiner med dynamiske gardinstofeffekter eller klassiske produkter til helt rette linjer. Sammen med vores plisségardiner, panelgardiner og andre gardiner giver de næsten uendelige muligheder.

 

Mørklægnings rullegardiner

Hos Moogio har vi en række mørklægningsgardiner med forskellige stoffer, mønstre og kvaliteter. Der er modeller med en lys indvendig og et mørkt ydre eller omvendt. Du kan også vælge et mønster på indvendig side. Vores rullegardiner er altid skræddersyede, så du kan vælge præcis det look, du ønsker. Selvfølgelig kan du også få alle hvide eller sorte på for og bagside.

I dag er der en bred vifte af farver og mønstre, der gør rullegardiner nemme at kombinere med din personlige stil og fornemmelse. Et mønstret gardin med klare farver skaber en mere iøjnefaldende eller grafisk effekt. Et mere enkelt rullegardin passer lettere ind i farverne på væggene og vinduesrammerne og kan kombineres med et par elegante loungegardiner.

I vores sortiment finder du alt fra mørke rullegardiner, klassiske rullegardiner, Twistrullegardiner med fleksibel lysindgang, rullegardiner til ovenlys og energismarte rullegardiner. Langt de fleste modeller kan monteres  i både loft og væg, og mange kan også monteres med en lodret skinne for minimalt lysindfald langs siderne.

– Rullegardiner forbinder mange med soveværelser, siger Jacob Outzen fra Moogio i Kolding, “men faktum er, at et rullegardin fungerer godt i alle husets værelser.”

Screenrullegardin

Denne model er let gennemsigtig, hvilket forhindrer direkte sollys i at komme ind i rummet. På denne måde hjælper det med at holde indetemperaturen på et behageligt niveau. Screenrullegardiner er derfor et godt valg, hvis du vil lukke de lyseste stråler fra solen ude, men stadig holde lys i rummet.

“Screenrullegardin er perfekt, hvis du ønsker at lukke lyset ude, men stadig være i stand til at se ud.”, fortsætter Louise: “Men du skal huske på, at en screen er semi-transparent, så hvis du har problemer med gennemsigtighed, skal du vælge en anden type stof.”

Twinlight rullegardin

“En anden variant af rullegardin, som jeg synes er meget rart, er en såkaldt Twinlight rollo. Her kan du både lukke den og åbne op for at se omgivelserne udenfor. Twinlight rollo er også meget flot som gardiner og kan være et godt alternativ til persienner”, siger Louise.

Er der tendenser i rullegardiner?

Meget højt. Louise fra Moogio i Odense fortæller, at grå længe har været trendy, når det kommer til rullegardiner, men den farve og det mønster kommer mere og mere. En af vores absolutte favoritter er de smukt mønstrede væv i Luxaflex kollektionen fra Stig Lindberg, der har vundet mange af vores kunders hjerter.

Tal med os – vi hjælper!

Vil du vide mere om vores rullegardiner, eller få personlige tips og råd på stedet i dit hjem? Så er du varmt velkommen til at booke et gratis hjemmebesøg her.   Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores butikker. Du kan finde din nærmeste butik her.