Rullegardiner

Med stilfulde rullegardiner kan du sætte indtryk på et helt rum

Rullegardiner i premium kvalitet

Vores gardiner er til dig, der sætter pris på kvalitet, flot design, korrekt montage og skræddersyede løsninger til lige netop dine vinduer. Med en løsning fra Moogio vælger du selv, hvilket udtryk dine rullegardiner skal have. Moderne og stilrent eller klassiskt og varmt? Vi designer dine gardiner, så de passer til dit hjem og din stil. Alle vores produkter er i premium kvalitet, som sikrer dig et godt produkt og lang holdbarhed ved korrekt brug. Match farverne på dine kvalitetsrullegardiner med din stil og indretning. Bevar udsigten og lyset med de transparente screenstoffer, der filtrerer solens stråler. Altid skræddersyet på nøjagtige mål.

Rullegardiner efter mål

Du kan finde kvalitetsrullegardiner til alle slags vinduer i vores sortiment. Det kan du, fordi vi altid skræddersyr gardiner efter mål. Derfor kan vi også sagtens levere gardiner til store vinduer eller gardiner til skråvinduer. Er du i tvivl om, hvilke rullegardiner, der passer bedst, og ønsker du kompetent vejledning i processen? Fortvivl ikke med at tage kontakt til os. Vi assisterer meget gerne og kommer også gerne ud og tager præcise opmålinger. Når du er klar til at vælge den løsning, du vil have, så laver vi rullegardiner på mål, der passer præcist til dine vinduer og din stil.

Rullegardiner til privat og erhverv

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, kan du handle hos Moogio. Vi er Nordens førende indenfor solafskærmning. Siden 1956 har vi hjulpet med at sætte kvalitets rullegardiner og solafskærmning op i private hjem og hos virksomheder i hele Norden. Vi er altid behjælpelige med opmåling, valg af materialer og montering.

Vi ved godt, at hverdagen kan være travl, og at det kan være svært at finde tid til at komme ud i butikkerne og se, hvad der er af muligheder for solafskærmning inde som ude. Derfor kommer vi også gerne hjem til dig. Gardinbussen er vores rullende showroom med et udvalg af forskellige materialer og designs. Altid kørt af en ekspert, der ved alt om gardiner og markiser. Vi kommer ud til dig, uanset om du har været i butikken først eller ej.

Hvilke rullegardiner skal du vælge?

Rullegardiner sættes op i vinduerne, så de blandt andet holder lyset ude og skærmer af fra omverdenen. Udover at være praktiske, så er gardiner også en stor del af indretningen i ethvert rum. Det ser både godt ud ude- og indefra, når der er lækre gardiner i vinduerne. Hvilke gardiner, du skal have hvor, er en individuel beslutning. I virkeligheden er der ingen regler for, hvilke gardiner, der skal sættes op hvor. Men der kan være noget, der er mere praktisk end andet. Det kan eksempelvis godt være et smart træk at have rullegardiner med mørklægning i soveværelset. Med en sådan løsning er du altid sikret, at rummet er mørklagt, så snart rullegardinet er rullet for. I stuen er der derimod dejligt at få lyset ind. Det er et rum, hvor vi ofte bruger masser af tid, og gerne vil have at lyset kommer ind. Vi kan lave kvalitetsrullegardiner og øvrig solafskærmning til alle slags vinduer, uanset størrelse.

Din mening tæller

Hos Moogio tæller din mening. Det er altid vigtigt for os, at du får den bedste løsning, der indfrier alle dine ønsker og behov. Vi elsker gardiner og glade kunder. Når du handler hos Moogio kan du forvente uovertruffen service og høj kvalitet på vores produkter hverdag. Vores konsulenter er professionelle og altid god for et godt råd. Vi yder vores bedste og går langt for at opfylde dine ønsker. Vi glæder os til at servicere dig!

– Hvis det bliver nødvendigt at rengøre dine rullegardiner er det bedst at anvende en let fugtig fnugfri klud. Nogle pletter fjernes også nemt med almindeligt hvidt viskelæder. Forsøg altid på et lille område der måske ikke er synligt.

Søren Grønborg, Moogio Support

Hvornår skal du vælge et rullegardin?

Rullegardiner er svær at slå på den enkelte og effektive måde, de regulerer lys og generende sol og indkig. Hos Moogio finder du både klassiske og moderne rullegardiner, der passer til alt fra stuer, soveværelser, køkkener og børneværelser til hjemmekontorer og tv-rum.

Der er selvfølgelig mange grunde til at vælge et rullegardin. Hvis blackout er vigtigt, er rullegardiner svære at slå. Når det er sagt, er der mange forskellige typer rullegardiner, med forskellige tykkelser af stoffer, kvaliteter og funktioner. Hvilken du skal vælge afhænger af den effekt, funktion og følelse, du ønsker at opnå i de – eller – det rum, du skal indrette.

Her er, hvad vores kollega Louise Fuglsang, Moogio Odense siger:

– Mørkere rullegardiner er vores mest populære modeller og den type, der er mest efterspurgt. Gardinet har et lystæt stof og bruges hovedsageligt, hvor du vil kunne sove godt.”

Vælg mellem vores kvalitetssortiment fra førende producenter

Hos Moogio er der ingen standardløsninger. I vores kollektioner vil du i stedet blive inspireret af rullegardiner med en høj designfaktor af højeste kvalitet fra nogle af verdens bedste producenter. Ved at bestille vores rullegardiner, giver vores sortiment dig fuld frihed til at sætte dit eget præg på materialevalg, funktion og drop-down type.

Vi tilbyder alt fra spændende, innovative rullegardiner til det moderne, interiørinteresserede hjem, til kreative rullegardiner med dynamiske gardinstofeffekter eller klassiske produkter til helt rette linjer. Sammen med vores plisségardiner, panelgardiner og andre gardiner giver de næsten uendelige muligheder.

Mørklægnings rullegardiner

Hos Moogio har vi en række mørklægningsgardiner med forskellige stoffer, mønstre og kvaliteter. Der er modeller med en lys indvendig og et mørkt ydre eller omvendt. Du kan også vælge et mønster på indvendig side. Vores rullegardiner er altid skræddersyede, så du kan vælge præcis det look, du ønsker. Selvfølgelig kan du også få alle hvide eller sorte på for og bagside.

I dag er der en bred vifte af farver og mønstre, der gør rullegardiner nemme at kombinere med din personlige stil og fornemmelse. Et mønstret gardin med klare farver skaber en mere iøjnefaldende eller grafisk effekt. Et mere enkelt rullegardin passer lettere ind i farverne på væggene og vinduesrammerne og kan kombineres med et par elegante loungegardiner.

I vores sortiment finder du alt fra mørke rullegardiner, klassiske rullegardiner, Twistrullegardiner med fleksibel lysindgang, rullegardiner til ovenlys og energismarte rullegardiner. Langt de fleste modeller kan monteres i både loft og væg, og mange kan også monteres med en lodret skinne for minimalt lysindfald langs siderne.

– Rullegardiner forbinder mange med soveværelser, siger Jacob Outzen fra Moogio i Kolding, “men faktum er, at et rullegardin fungerer godt i alle husets værelser.”

Screenrullegardin

Denne model er let gennemsigtig, hvilket forhindrer direkte sollys i at komme ind i rummet. På denne måde hjælper det med at holde indetemperaturen på et behageligt niveau. Screenrullegardiner er derfor et godt valg, hvis du vil lukke de lyseste stråler fra solen ude, men stadig holde lys i rummet.

“Screenrullegardin er perfekt, hvis du ønsker at lukke lyset ude, men stadig være i stand til at se ud.”, fortsætter Louise: “Men du skal huske på, at en screen er semi-transparent, så hvis du har problemer med gennemsigtighed, skal du vælge en anden type stof.”

Twinlight rullegardin

“En anden variant af rullegardin, som jeg synes er meget rart, er en såkaldt Twinlight rollo. Her kan du både lukke den og åbne op for at se omgivelserne udenfor. Twinlight rollo er også meget flot som gardiner og kan være et godt alternativ til persienner”, siger Louise.

Er der tendenser i rullegardiner?

Meget højt. Louise fra Moogio i Odense fortæller, at grå længe har været trendy, når det kommer til rullegardiner, men den farve og det mønster kommer mere og mere. En af vores absolutte favoritter er de smukt mønstrede væv i Luxaflex kollektionen fra Stig Lindberg, der har vundet mange af vores kunders hjerter.

Energismarte rullegardiner

Højeffektiv indvendig solafskærmning. Hold mere end 80 % af varmen ude. Endvidere kan du i vinterhalvåret spare energi. U-værdien i vinduets glas forbedre med 30 %. Enkelt monteret i lille kasette, så gardinet er helt skjult når det ikke anvendes. Lister i hvid og alu, eller helt efter eget ønske. Simpelthen et enestående produkt, findes kun hos Moogio.

Screen gardiner kender de fleste fra virksomheder, hvor disse er gode til at filtrere de generende solstråler væk, så disse ikke genere i PC skærmen o.l. Dette bruges mere og mere privat, da dette giver en luftig afskærmning og et behageligt lys, hvor man stadig kan kigge ud, selvom gardinet er kørt ned.

Mørklæggende rullegardiner

Ønsker du en god og stabil nattesøvn, uden at skulle blive forstyrret af måneskin, solen eller gadelamper, så er mørklægningsgardiner angiveligt det rette valg for dig. Hos Moogio har vi en bredt udvalg af forskellige mørklægningsgardiner, men hvor mørklægningsrullegardiner ganske vidst er en sand klassiker inden for dette område. Gardinet kan fås i mange forskellige farver og mønstre, og bliver specialtilpasset dine behov og ønsker.

Du kan hos Moogio derfor altid nemt finde et mørklæggende rullegardin, som passer til din indretningsstil.

Funktionelle mørklægningsrullegardiner

Mørklægningsrullegardiner har flere formål. De fleste forbinder dem med soveværelset eller et hotelværelse. De kan dog sagtens benyttes i andre rum. Ønsker du f.eks. at skabe en hyggelig hjemmebiograf, giver det god mening at investere i et par rullegardiner, du kan mørklægge rummet med for at opnå ægte biografstemning. Derudover kan de også være ideelle til børneværelset, hvis du har en lille én, der sover bedst i helt mørke omgivelser. Uanset dit formål er Moogio rullegardiner det oplagte valg, når du søger et kvalitetsprodukt til mørklægning af dit rum. Gardinerne er nemme at betjene, stoffet er af god og slidstærk kvalitet og du kan vælge et utal af stilfulde farver.

Vi forhandler dine nye rullegardiner med mørklægning i alverdens mål til at matche dine små vinduer, store vinduespartier og vinduer i specielle størrelser. Kontakt os hvis du gerne vil vide mere eller booke rådgivning hjemme hos dig selv eller i en af vores butikker.

Kvalitets rullegardin mørklægning til din bolig

Et mørklægningsgardin skal være nemt at betjene og så skal det være i god kvalitet. Du har sikkert før stået med en persienne, der er gået i stykker eller med et rullegardin, der hverken vil rulle op eller ned. Der findes så mange billige varianter på markedet, som ofte er af ringe kvalitet. Ligesom der kan være rullegardiner på markedet, der ikke lukker solen godt nok ude.

Alt dette undgår du, når du køber nye mørklægningsgardiner hos Moogio. Alle vores rullegardiner er af høj kvalitet. Det gælder både gardinets rullefunktion og selve mørklægningsstoffet. Samtidig er de pæne at se på. Du får noget helt andet end det dér kedelige og triste mørklægningsrullegardin i sort. Du får i stedet et flot og stilfuldt rullegardin, der holder solen ude på elegant vis.

Derfor skal du vælge mørklægningsrullegardin

Hvorfor vælge mørklægning til ét eller flere af dine rum? Hvorfor netop vælge vores Luxaflex eller Moogioline rullegardiner? Det skal vi sige dig. Fordelene er mange – ja, vi kunne skrive en lang liste. Vi har dog valgt at opsummere i tre punkter.

– De er nemme at betjene og holder til at blive brugt

– De afskærmer for lys og varme i soveværelse eller andre rum

– De giver dig uforstyrret søvn, hvor som helst og når som helst

Luxaflex og Moogioline rullegardinerne fås begge med mørklægning og findes i et utal af stilrene farver, der kan matche nuancerne i din bolig.

Mørklægning rullegardin til soveværelse

Drømmer du om en uforstyrret søvn? Ingen morgensol lige i ansigtet? Totalt mørke i soveværelset, selvom du går lidt tidligt i seng? Dette får du alt sammen med vores rullegardiner med mørklægning. De er perfekte til soveværelset, hvor de lukker al lys ude og giver dig rolige og mørke omgivelser at falde i søvn i.

Soveværelset er et rum, hvor der skal være ro og for langt de fleste er det nemmere at slappe af og finde roen i mørke. Dertil er det også bare praktisk, at du ikke bliver vækket af morgensolens stråler. Eller at du ikke får et soveværelse, der er drøn varmt efter solen har bagt hele dagen. Vores rullegardiner med mørklægning har også den egenskab, at de mindsker opvarmning af rummet.

Du kan vælge vores rullegardiner til soveværelset, uanset om det vender mod nord, syd, øst eller vest. De er praktiske til at holde morgensolen ude, lukke af for aftensolen, hvis du går tidligt i seng eller holde rummet mørkt, hvis du har behov for at hvile dig i dagstimerne. Skal rummet være 100% mørklagt, kan du tilvælge kassette og sidelister til dine rullegardiner.

Opdag mørklægningsgardiner rullegardin i mange farver

Et mørklægningsrullegardin skal naturligvis være praktisk. Det skal leve op til dine forventninger om et mørk og køligt rum. Men derudover skal det også være pænt at se på. Det skal ikke føles ubehageligt at træde ind i dit soveværelse eller ind på børneværelset. Det skal føles rart og gardinerne skal matche den stil, du har i dine rum.

Ofte findes mørklægningsgardiner som rullegardiner eller plisségardiner i meget mørke og kedelig farver. Hos Moogio kan du sagtens få et flot, og farverigt rullegardin med effektiv mørklægning. Vi har mange fine farver, der lader dig bevare et flot og hyggeligt udtryk i rummet, selvom solen lukkes helt ude. Du finder også rullegardiner med sjove mønstre og motiver til børneværelset, såvel som stilrene strukturer til soveværelse eller køkken.

Bestil mørklægnings rullegardiner i forskellige mål

Har du en bolig med ens størrelse vinduer? Det er der ikke mange, der har. Du kan derfor sagtens få behov for rullegardiner i flere forskellige mål. Det er ingen problem hos Moogio. Vi gør det nemt og bekvemt for dig at få gardiner til mørklægning i dine ønskede mål. Kontakt os for at bestille rådgivning i din bolig eller i en af vores butikker.

Vælg Moogio rullegardiner og mørklæg dit rum på en stilfuld facon.

Tal med os – vi hjælper!

Vil du vide mere om vores rullegardiner, eller få personlige tips og råd på stedet i dit hjem? Så er du varmt velkommen til at booke et gratis hjemmebesøg her. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores butikker. Du kan finde din nærmeste butik her.