Parasoller

Parasoller i alle afskygninger…

Vælg type:

Klassiske parasoller

Frithængende parasoller

Klassiske parasoller

Vores klassiske parasoller kan monteres på flere forskellige måder, f.eks. På en granit- eller betonbase. Parasollen kan også støbes i jorden eller monteres på en væg med et specielt beslag. Når du vælger en parasol fra os, kan du altid være sikker på, at du får en skræddersyet parasol af højeste kvalitet, der kan modstå vores svenske klima. Se vores forskellige modeller nedenfor, og kontakt os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp!

Lær mere om klassiske parasoller

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Frithængende parasoller

Frithængende parasoller er meget fleksible, da de ikke behøver at være i din spisegruppe. Designet giver en luftig, moderne og elegant følelse.

Lær mere om frithængende parasoller

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Kvalitets parasol i stilrent design

Drømmer du om en ny og god parasol til terrassen? Det kan vi godt forstå! For hvem nyder ikke at slappe af i skyggen, på en varm sommerdag. Du har måske prøvet nogle discountparasoller, som ikke har holdt mere end én sæson ad gangen. Det problem vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi tilbyder gode parasoller til fornuftige priser. Du finder alverdens funktionelle og pæne designs; både som fritstående parasoller og hængeparasoller. Alle er de af høj kvalitet og fremstillet i holdbare materialer. Om de skal pryde terrassen derhjemme, i sommerhuset eller på arbejdspladsen det er op til dig. Vi leverer din foretrukne parasol, lige hvor du ønsker det.

– En parasol skal behandles godt. For at sikre længst mulig holdbarhed, er det en rigtig god ide at få et cover med til parasollen og anvende dette hver gang man ikke bruger parasollen. Dette beskytter dugen og holder denne fast, så den ikke blæser væk, selv i kraftig vind.

Jacob Outzen, Moogio Kolding

Parasoller – klassisk eller frithængende

Klassisk parasol eller frithængende parasol? Det er det helt store dilemma, når du køber ny parasol. Vi tilbyder naturligvis begge varianter, og de kan fås i flere størrelser – i rundt eller firkantet design. Alle er de nemme at betjene.

Vælg den klassiske parasol, når du vil have et simpelt og klassisk look på din terrasse. Den er nem at slå op og breder sig godt ud over havebordet, solterrassen eller restaurantens udeområde. De fås i mange stilfulde nuancer, der kan matche dit interiør.

Den frithængende parasol er ideel, når du gerne vil have mulighed for at kunne benytte arealet under selve parasollen. Vores modeller kan vippes og vinkles på flere forskellige måder, og nogle kan dreje hele vejen om deres egen akse. Disse er perfekte, når du gerne vil flytte på parasollen, alt efter hvor solen er, men uden at skulle rykke rundt på en stor parasolfod.

Parasol i højeste kvalitet

Kvaliteten er altid i top, når du shopper ny parasol hos Moogio. Vores parasoller er fremstillet i slidstærke og holdbare materialer. UV-beskyttelsen er i top med op til hele 98%. Levetiden er lang, og vinden skal være kraftig (mere end kuling) for at din Moogio parasol for alvor begynder at danse på terrassen.

Skal du have flere parasoller på rad og række? Du har blandt andet mulighed for at montere lys og varme samt tagrender mellem dem. Køber du én enkelt parasol, kan den naturligvis også opgraderes med ovenstående unikke tilbehør.

Find en eksklusiv parasol til altan

Skulle det være en hvid parasol eller en sort parasol? Vi tænker ikke blot på kvalitet og funktion, når vi designer vores eksklusive parasoller. Vi har også fokus på, at de skal kunne personliggøres og tilpasses dit interiør. Du finder derfor vores kvalitetsparasoller i alverdens skønne farver – faktisk op i mod 100 forskellige nuancer.

Beskyt og vedligehold din have parasol

For at bevare parasollens flotte look kræver det, at du passer godt på den. Det gør du f.eks. ved at købe et cover for at beskytte parasoldugen, når du ikke bruger den. Derudover står parasollen naturligvis mest stabil med den rette fod; den skal være robust og kraftig. Hos Moogio finder du både klassiske parasolfødder, rør til nedstøbning, montageplader mm.

Køb parasol hos Moogio i dag – vores parasolkoncept giver mening, uanset om du køber bare én parasol til egen terrasse eller du indkøber parasoller til hele din restaurant.