Inspiration til din stue

Sådan vælger du solafskærmning til din stue

I stuen samles vi, både privat og med venner og familie. Det er ofte hjemmets sociale midtpunkt. Moderne indvendige solafskærmninger giver dig mange muligheder for at skabe et stilrent, funktionelt og behageligt miljø til både fest og hverdag. Her får du inspiration, tips og ideer, der hjælper dig med at skabe netop den stue, du drømmer om.

Velkommen til hjemmets hjerte

I stuen ser vi TV, læser og samles med familie og venner. Det er en rum, som hurtigt kan forvandles fra en legeplads til et festlokale – bare sørg for at få alle Lego-klodserne væk fra gulvet først! Da vi bruger stuen til så meget, er det vigtigt at vælge den rigtige solafskærmning. Det skal både være stilrent og fleksibelt. Og samtidig tilpasset forskellige lysforhold og behovet for privatliv. Her har vi samlet tips og inspiration til dig, der overvejer ny solafskærmning til din stue, så du kan skabe et behageligt og alsidigt miljø.

Sådan vælger du de rigtige gardiner til stuen.

Hvordan skal man tænke omkring gardiner til stuen? Skal funktionalitet som afskærmning og solafskærmning prioriteres over æstetik og design? Eller kan de kombineres? Svaret er, at det selvfølgelig er muligt at kombinere flot design med smart funktion. Læs vores guide om gardiner til stuen!

Læs guiden

Smart Home-solafskærmning til stuen – guide til to systemer for smarte hjem!

Vil du også gøre din solafskærmning lækker, luksuriøs og automatiseret? Det er lettere, end du tror. Læs vores guide, hvor vi kigger lidt ekstra på to kompetente systemer, som desuden fungerer med alt fra Google Home og Apple HomeKit til Amazon Alexa.

Læs guiden

Indersiden er vigtig, men glem ikke ydersiden.

Indvendig solafskærmning skaber både stemning og stil i stuen – og beskytter desuden mod indsyn. Men når det gælder om at holde varmen ude og udjævne indeklimaet, er udvendig solafskærmning, for eksempel vertikalmarkiser, allerbedst. Så for at få en behagelig og jævn temperatur i stuen, selv på varme og solrige sommerdage, er det godt at supplere med en udvendig solafskærmning.

Hvilke solafskærmninger passer bedst i stuen?

Gardiner til stuen

Hos Moogio finder du et stort udvalg af stoffer, væv til gardiner og gardinlængder til stuen. Alle vores stuegardiner laves på mål, så de får både det rette udseende og funktion. Tøv ikke med at komme ind i en af vores butikker, når du har spørgsmål eller ønsker en gennemgang af forskellige alternativer.

Rullegardiner til stuen

Vi tilbyder rullegardiner til stuen i en række forskellige former, farver, mønstre og størrelser. Alt fra tætsluttende mørklægningsgardiner i dobbeltvæv til plissérullegardiner og klassiske rullegardiner. Vores rullegardiner laves på mål, så de får præcis det udseende og den funktion, du ønsker i din stue.

Vores rullegardiner

Få tips og råd i din nærmeste butik

Du er meget velkommen i en af vores butikker for at udforske mulighederne. Vi hjælper dig med tips, råd og inspiration til at skabe en flot, social og funktionel stue – med skræddersyet solafskærmning.