Gardiner

Få skræddersyede gardiner af høj kvalitet til din bolig

Vælg type:

Plisségardiner

Klassiske

Foldegardiner

Lamelgardiner

Panelgardiner

Elektrisk styring

Plisségardiner

Denne type gardinerner fylder ikke meget. De er næsten usynlige når de ikke er kørt for. Omvendt meget effektive når de skal beskytte mod sol, varme, indkig eller lys. Moogio har et stort udvalg af plisségardiner til alle typer af vinduer. Vælg blandt hundredevis af stoffer. Ensfarvet, mønstret eller transparent? Eller med varmeregulerende stof med bagside i perlemor eller aluminium. Mulighederne er talrige med denne type solafskærmning.

Lær mere om plisségardiner

Klassiske

Luxaflex tilbyder en gardinkollektion med stoffer af høj kvalitet for både private- og offentlige miljøer. Hos Luxaflex finder du over 20 forskellige gardinserier af forskellige stofvarianter, der hver indeholder forskellige gardinmodeller. Her finder du alt fra traditionelle, klassiske gardiner til moderne loungegardiner. Når det kommer til tekstilerne, så er det muligt at vælge fx transparente stoffer med forskellige tætheder og strukturer, samt lysdæmpende stoffer, som egner sig fremragende til soveværelser og andre miljøer, hvor man ønsker det mørklagt eller lysdæmpende. Klassiske gardiner fra Luxaflex kan monteres enten på en stang eller en skinne. Hvis du vælger at sy selv kan du købe alle vores stoffer som metervare.

Lær mere om klassiske

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Foldegardiner

Et foldegardin er en fin gardinløsning som kombinerer almindelige gardiners egenskaber med funktionen i et almindelig solafskærmning. De giver en behagelig oplevelse i rummet. Moogio tilbyder dig et udvalg af lækre gardinstoffer. Alternativt syr vi gardinet til dig i dit eget favoritstof. Foldegardiner med bort i siden eller foret bagside? Endeløs snor, kædetræk eller elektrisk betjening. Valget er dit! Kontakt din nærmeste Moogio butik for at høre mere om de mange muligheder.

 

Lær mere om foldegardiner

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Lamelgardiner

Et pænt, moderne og stilrent valg som giver et luftigt udtryk. Med lamelgardiner styres lyset let og ind i rummet. Kan kombineres med det populære screenstof, så du bibeholder udsyn uden at solen generer.

Lamelgardiner passer fint til større vinduespartier og til eksempelvis kip med skrå overliste. Eller hvorfor ikke bruge lamelgardiner som en flexibel rumdeler?

Lær mere om lamelgardiner

Panelgardiner

Vores smarte panelgardiner passer perfekt til store vinduespartier eller som en form for rumdeler. Vælg imellem transparente, farverige, mønstrede eller helt lystæt stof. Du kan helt enkelt blande de forskellige strukturer og farver i dit panelgardin, her er det kun fantasien der sætter en grænse.

Lær mere om panelgardiner

Kan vi hjælpe dig?

Tal med os! Besøg din nærmeste Moogio-butik for tips og råd eller book et gratis besøg hjemme hos dig.

Elektrisk styring

Nu kan du styre alle din motoriserede gardiner og markiser med få tryk! Hvor end du befinder dig, om du er i bilen, på jobbet eller i sommerhuset – kan du kommunikere med dit hjem via computer eller mobil eller Ipad. Ønsker du for eksempel at køre vinduesmarkiserne ned selvom du ikke er hjemme, er dette nu muligt ved hjælp af TaHoma. Dette kræver ikke investering i dyrt udstyr eller teknik, det eneste du skal er at købe en TaHoma-boks, koble til din bredbånsforbindelse og downloade TaHoma appen, sp kører det for dig. Vi har alt i styringer, solsensor, regnsensor, vindsensor, temparatursensor.

 

 

Lær mere om elektrisk styring

Du vælger selv design, vi skræddersyr og monterer

Er du flyttet i en ny bolig, hvor du har brug for nye gardiner? Eller er du i stedet bare kommet dertil, hvor et eller flere rum i din bolig trænger til at få nye op at hænge? Uanset hvad er du landet det helt rigtige sted.

Hos Moogio har vi en kæmpe gardinkollektion, som du kan gå på opdagelse i. Her på siden kan du blandt andet blive klogere på de forskellige typer af gardiner, der findes.

Et stort udvalg af gardiner, så du kan finde din favorit

Hos Moogio synes vi, at du skal have meget at vælge mellem, når du er på jagt efter nyt til dine vinduer. Vi tilbyder dig derfor en stor gardinkollektion, hvor du kan finde mere end 300 forskellige gardinstoffer.

Fælles for alle vores gardiner er, at det er kvalitetsgardiner. Du og din familie kan derfor få glæde af dem de næste mange år. Ønsker du en moderne løsning, hvor du kan styre dine gardiner ved hjælp af elektronisk styring? Det forstår vi godt – derfor er det naturligvis også en løsning, du kan få hos os.

Når du tager på gardinjagt her hos os, vil du opleve, at vi har mange forskellige typer af gardiner.

Du kan blandt andet få:

  • Foldegardiner
  • Lamelgardiner
  • Klassiske gardiner

Kvalitetsgardiner, der giver dig den ønskede belysning

Der er brug for gardiner overalt i hjemmet. Særligt i soveværelset kan der være brug for mørklægningsgardiner, så den tidlige morgensol ikke vækker dig. Det kan også være rart at have flotte gardiner hængende i stuen. Her kan de både bruges til at holde mørket ude, når du sidder og hygger dig i sofaen, og ikke mindst fuldende din boligindretning.

Der er med andre ord ikke det sted i hjemmet, hvor kvalitetsgardiner ikke kan bruges, men det kan alligevel virke som en stor mundfuld for mange at finde de rigtige. For hvilken type af gardiner skal du vælge, hvilken farve skal de have, og hvordan måler du egentlig helt rigtigt op?

Du får en skræddersyet løsning hos Moogio

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gardinløsning til dit hjem. Vores erfaring inden for branchen er stor, så vi kommer gerne med råd og vejledning. Vi kan allerede nu afsløre, at du hos os kan få en fuldstændig skræddersyet løsning.

De gardiner, du bestiller hos os, er syet efter lige præcis dine mål. Vi kan tilmed også sy dem på den måde, du ønsker dig. Det betyder, at du gennem os kan få lige præcis den løsning, du ønsker dig. Det er din garanti for at få gardiner, som du vil elske at se på og bruge hver eneste dag de næste mange år fremover.

Kig forbi en af vores butikker eller book gennem hjemmesiden

Har du brug for råd og vejledning, inden du beslutter dig for, hvilke gardiner der skal hænge i din bolig? Vi har butikker fordelt over hele landet, og vi har helt sikkert også en i nærheden af dig. Her er du velkommen til at kigge forbi, hvor vores kyndige medarbejdere står klar til at vejlede og rådgive dig til den helt rigtige løsning.

I butikken kan du også mærke og se vores mange forskellige gardiner. Foretrækker du at teste dem hjemme i din bolig, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan nemlig booke en af vores gardinbusser til at komme hjem til din adresse.

Book et møde med os her gennem hjemmesiden, så har du inden længe en skræddersyet gardinløsning, der vil sætte prikken over i’et i dit hjem.