Markisestof

Markilux Sunvas

Markilux markisedug Sunvas har en meget traditionel karakter, trods det er 100% polyester. Sunvas er en selvrensende dug, som har højest mulige lysægthed. Stoffet er tysk topkvalitet, og udover at være selvrensende, når det udsættes for snavs og regn, har Sunvas-stoffet en UV-faktorbeskyttelse på 50+. Dugen er svejset sammen, således der ingen syninger er at se på dugen, hvilket giver en mere opspændt dug, mere ensartethed, samt et langt renere udseende. Holdbarheden på en svejset dug, er ligeledes meget højere end på en syet dug. Sunvas findes i alle tænkelige farver, og er kendetegnet med sine afdæmpede og dusede farver.

Selvrensende effekt
Vanddråber der rammer Sunvas dugen, opsamler snavspartikler og løber af markisedugen og tager snavset med sig (markisen skal indstilles til en stigning på mindst 14 grader), så du kan nyde dit smukke stof i lang tid fremover.

Lys- og vejrbestandig samt modstandsdygtig over for falmning
Højteknologisk garn farvet helt ind til kernen, kombineret med en højkvalitets finish udviklet hos Markilux, garanterer den mest fantastiske nuance under markisen at slappe af i.

Certificeret i henhold til Oeko-Tex standard 100
Markilux markiseduge er garanteret fri for skadelige farvestoffer og kemikalier.
Egenskaber
Finansiering Del betalingerne rentefrit i op til 48 måneder

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

  • Vi finder en tid som passar dig.
  • En personlig konsulent guider dig.
  • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

    Solskyddsguiden

    For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

    Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden