Markise Markilux Markant

Markise Markilux Markant

Markant fra Markilux er en terrasseoverdækning, der nemt åbnes eller lukkes i taget, ved hjælp af en vandret liggende markise, øverst i den pragtfulde konstruktion. I tværgående spær er indlagt tagrender, hvor vand fra dugen ledes hen og ud i et af de 4 ben. I Markant kan der både indbygges lys, varme, samt siderne kan lukkes af med markiser, så man opnår et helt lukket rum. Siderne kan laves med markisedug, hvor der også kan indsættes paneler, som vinduer, med andre ord, en komplet overdækning og lukket hus, i tekstiler.

Fritstående markise

En fritstående markise, som Markant, måler helt op til seks gange seks meter, hvorfor denne markise er unik til større arealer, og kan tilpasses præcis dine krav. Markisendugen er integreret i rammen øverst på Markant ved hjælp af tracfix, som er et lynlås-lignende system, der kører i rammen, og hjælper til en solid, udspændt og elegant markisedug. Om Markilux Markant står alene eller som en integreret del af en eksisterende bygning, så gør Markant et stort indtryk i enhver situation.

Et must til spektakulære rum og haver

Markilux Markant er absolut en af de bedste fritstående markiser i høj kvalitet på markedet – og det er nemt at se hvorfor. Markisen yder beskyttelse mod skarp sol og vådt vejr. Hvis man ønsker at solen skal skinne ned i Markant, så kører man blot markisens top fra. Markant er en enestående markise til at skabe en fantastisk atmosfære lige meget, hvad vejret byder på. Markant er den perfekte fritstående markise, som komplementerer ethvert åbent areal.

Udspændt terrasseoverdækning med tracfix

Tracfix sørger for, at den smukke markisedug, kører nænsomt og let gennem tagrammen på Markant. Systemet giver et generelt renere udseende for dugen og forbedre vindstabiliteten, da dugen herved kører inde i rammen, lignende et lynlås-system, og derfor ikke efterlader et lufthul mellem ramme og dug.

Styr stemningen med LED-belysning

Markant er som skabt til at skabe en feel-good følelse med dens mange muligheder. Få monteret LED-line eller LED-Spots i din Markant, og mærk blot, hvordan dette løfter stemningen i dit udendørs frirum til nye højder. Belysningen tillader at du sammen med dine gæster, kan blive udendørs dét længere om aftenen, og samtidig kan du kontrollere lysstyrken med dæmperen på fjernbetjeningen.

Farver skaber stemning

Markiserne som løber øverst, er det, som giver Markant dets bløde og behagelige farvestemning, når du sidder under den. Vælg mellem flere hundrede forskellige farver, så du får netop den stemning som du ønsker, i din Markant. Vælg yderligere mellem de 7 standard stelfarver som passer i dine omgivelser. Ønskes en speciel RAL-farve til stellet, så laves dette også.

Modstandsdygtig i hård vind

Markant er konstrueret omkring en fast ramme, hvilket medfører at den kan klare hård vind helt op til vindmodstandsklasse 3. Dette betyder at Markant kan benyttes i vindhastigheder op til 10,8 til 13,8 meter i sekundet.

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

Markilux Markant kommer som standard med motor, så du blot kan læne dig tilbage og styre markisen med et tryk på fjernbetjeningen.

Privatliv og læ, når du ønsker det

I din Markant kan du få lodrette rullegardiner/screens monteret på siderne. Dette sørger for at du kan rulle ned, hvis du enten ønsker læ for vinden eller blot ønsker at holde nysgerrige blikke ude. Der kan også isættes paneler og sideafskærmningsløsninger, som kan trækkes for og fra.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?