Fritstående markise Markilux Planet

Fritstående markise Markilux Planet

Det innovative markise-parasolsystem! Markilux Planet er et fritstående markisesystem, der fungerer som en parasol og kan drejes 335 grader rundt – mere fleksibelt bliver det ikke! Med Markilux Planet bestemmer du helt selv, i hvilken retning skygge skal være. Planet-modellen er en fantastisk fritstående solafskærmning og dens unikke design komplementerer andre markiser godt. Planet kan bære markiser op til 610 cm i bredden. Findes både i en drejbar version og i en fast monteret.

Er det en markise? Er det en parasol?

Markilux Planet er en markise og en parasol i ét. Den er et blikfang, der giver perfekt mulighed for skygge til dit udendørs areal. Denne markise-parasol beskytter dig mod solstråling med enestående pålidelighed; den er ekstrem robust og alligevel fleksibel i sin anvendelse.

Easy-Go greb

Med Easy-Go-grebet i den drejbar version kan du let dreje markisen, således der bliver skygger lige netop, hvor du ønsker det. Den slanke stolpe bærer den udvalgte markise med lethed, og kombinationen af funktionalitet og design er i dette system særdeles imponerende. Drej op til 18 kvadratmeter skygge, nemt og enkelt.

En verden af farver

Til Markilux Planet vælger du den markise, du ønsker monteret på systemet. Ud fra den valgte markise kan du vælge blandt hundredvis af forskellige farver og mønstre til din markisedug. Til selve Planet kan du vælge blandt 7 forskellige stelfarver, som passer til din smag.

Shadeplus

Med Shadeplus i forbommen kan du beskytte dig bedre mod blænding fra solen, hvis den hænger lavt på himlen, og samtidig skærme af for nysgerrige blikke rundt omkring (afhænger af markisevalg).

Forøget komfort via automatisering og fjernbetjening

For yderligere komfort, kan du nemt fjernstyre den valgte markise, som monteres på Planet med fjernbetjening, app-styring eller endda stemmestyring. Du kan også tilføje en sol- og vindsensor eller rystesensor, som automatiserer markisen for at undgå skader.

Kan vi hjælpe dig?

  • Book et gratis møde med os
  • Rådgivning og inspiration
  • Vi mødes digitalt, i butikken eller hjemme hos dig

    Privatperson eller virksomhed?