Pergola

Visa mer

FIND NÆRMESTE BUTIK

Vi har butikker flere steder i Danmark. Find den butik der ligger nærmest dig, kontakt os via mail, kontaktformular eller besøg i butikken, for at få inspiration og rådgivning ud fra vore produkter i høj kvalitet.

VI HJÆLPER DIG MED AT FINDE DEN RETTE LØSNING

Er du usikker på hvilken solafskærmningsløsning som er den bedste for dit hjem? Vi tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning hjemme hos dig eller i en af vore butikker. Udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig for at lave en aftale.

På jagt efter den perfekte gardin eller markise løsning?

Vi hjælper din med at finde din nærmeste Moogio-butik, eller få et møde på plads hjemme hos dig. Skriv dine oplysninger ind i formularet, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

 • Vi finder en tid som passar dig.
 • En personlig konsulent guider dig.
 • Få mulighed for at se på forskellige modeller, løsninger og designforslag.

Dine oplysninger bliver hos os, vi giver aldrig oplysninger videre til tredje part. Hvis du hellere vil ringe og booke et besøg, ringer du bare til nærmeste butik. Når vi besøger dig hjemme kommer vi altid i en moogio-bil, for din trygheds skyld. Det er også altid en moogio-medarbejder der besøger dig.

  Solafskærmningsguiden

  For lyst i soveværelset? Eller alt for varmt på terrassen? Din solafskærmning skal ikke bare være estetisk korrekt, den skal gøre din hverdag mere enkelt og bekvem. Med Moogios solafskærmningsguide får du hjælp til at finde det rigtige for dig blandt vore markiser, persienner, parasoller, rullegardiner, gardiner og andre solafskærmninger.

  Til solafskærmningsguiden Til solafskærmningsguiden

  Få en pergola markise

  Hos Moogio er vi specialiseret i markiser og anden overdækning, som kan beskytte dig mod sol, vind og vand, når du ønsker at få mest muligt ud af den danske sommer. Vi samarbejder med en lang række private, restauranter, caféer og mange andre, som har behov for overdækning, og der er mange muligheder for dette. En af vores foretrukne markiser er de såkaldte pergola markiser, som er den perfekte løsning til terrasseoverdækning. Det smarte ved denne løsning er, at markisen nemt kan køres ud, når der opstår behov for overdækning. Om vinteren eller på de dage, hvor du ikke har dette behov, kan du holde markisen lukket i kassetten. På denne måde slipper du for permanent overdækning, som også vil blokere for vintersolens begrænsede stråler, hvilket vil være en skam.

  Fordel ved markise pergola

  Vi er meget stolte af vores store udvalg af denne type markiser, og vi skræddersyer en løsning, som passer til jeres ønsker og behov. Vi har samarbejdet med både virksomheder og private om effektive løsninger på overdækning, og vi finder også gerne en løsning for jer, når I er på udkig efter en regntæt markise, som også beskytter mod solens skarpe stråler på de varme sommerdage.

  Der er mange muligheder i forhold til design og modeller, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige markise, som opfylder dine behov.

  Få en markise til pergola

  Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder for en førsteklasses pergola markise, som giver et meget stort udfald på helt op til 6 meter.

  Mulighederne er mange, og vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning uanset, om I er på udkig efter en markise til overdækning af jeres terrasse eller overdækning til udeservering.